"Til en spesiell jente"

Som nevnt i tidligere innlegg, ble jeg kastet ut hjemmefra i går kveld og ble tvunget til å sove hos mamma av forloveden min. Han skulle fikse en overraskelse til meg som han sa kom til å ta lang tid, og derfor måtte jeg ikke finne på å komme hjem. 

Da jeg kom hjem fra Sverige ble jeg møtt i døren av en veldig syk gutt, med blanke øyne, rødt ansikt og sliten kropp. Stakkars poijken min har kastet opp i hele natt og vært veldig dårlig. Og jeg har ikke klart å få ta i han i det hele tatt, så jeg var ikke klar over det dessverre. 

MEN han har vært kjempesøt og likevel fullført litt av overraskelsen min. Kom inn til leiligheten og foran døra stod en pakke, kubbelys, rosa rosebukett og et stort kort. Jeg gjorde det til han på Valentine, så litt søtt at han prøver å gjengjelde gleden han fikk. Selvom han ikke er like flink til å overraske som det jeg er ( HEHE).  Og siden jeg er så hekta på hellokitty har gutten faktisk MALT en hellokitty på kortet. Hahah fantastisk!!

Så glad som jeg ble. Jeg har virkelig verdens beste og den mest romantiske, snilleste forloveden i hele verden. Tusen takk for at du er den du er Christoffer <3 Jeg elsker deg høyere enn himmelen. Han hadde tenkt til å pakke ned resten av flyttelasset og vaske leiligheten også, men siden han ble syk så gjør det meg ingenting. Ble kjempefornøyd med gavene jeg fikk! DU ER BEST.


haha (Hver måned fremover skal jeg betale mobilregningene). Kommer nok ikke til å la han gjøre det, men søtt at du prøver snusk.

Hvordan har dagen din vært?

2 kommentarer

Victoria Wisløff

19.02.2014 kl.16:38

Utrolig flott blogg du har! Ha en fin dag videre :)

Samboeren

19.02.2014 kl.17:13

Så fint innlegg, kjære!

Ikke like lett å overraske deg, men det er sannelig verdt det! <3

Jeg elsker deg, jentetassenmin. :*

Cathrine Flåtten

20.02.2014 kl.06:20

Syns du er flink jeg :D hadde en fin kveld med deg <3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits