Sverige innkjøp

Hei! 
I natt sov jeg hos mamman min fordi jeg ble kastet ut av min kjære Christoffer, pga en overraskelse han skulle fikse for meg. Jeg skulle til Sverige med mamma i dag, så gjorde forsåvidt ingenting. Overrakelsen får dere se i et eget innlegg :) 

Mamma og jeg kjørte idag klokken 8 på morgningen og kom til Charlottenberg i 10 tiden. Mamma kjørte til og jeg kjørte hjem igjen! Vi gikk først på Systembolaget (vinmonopolet) for å kjøpe opp begge kvotene våre. Deretter ble det mat, snus, ting som hører til på badet, så lunsj, deretter kles titting og mer mat handling... 

Kjøpte til sammen ting for rundt 12 tusen kroner. Så ja, var en vellykket Sverige tur fra vår side. Kjøpte ikke såå mye selv men ble mye sunne greier. Kjøpte IKKE NOE GODTERI, noe jeg er ganske overrasket over. Når man drar til Sverige pleier man som regel å kjøpe alkohol, snus, capri sonne og KILOVIS med godis. Men klarte å holde meg unna :-) Heldigvis så frister ikke godteri lenger..  Nedenunder kommer det bilder og forklaringer på hva det er jeg har kjøpt.

5 Capri- Sonne bokser / 3 tårn med snus (HEHE smugla 1 tårn)  / Kattesand + spade / En shaker hver til meg og Chris / Foundation, pudderkost, solpudder + gratis parfyme / Genser og en sinnssykt kul bukse / Masse sunne sjokoladebarer / Yoggi - lavkarbo yoghurt uten sukker / Kyllingkjøttdeig, kyllingfilet, tannkrem, deodorant og diverse jentesaker som jeg ikke har tatt bilde av.. :)

Jeg er super fornøyd med dagens fangst fra Charlottenberg senteret.

Fint innkjøp? Vært i Sverige på storshopping i det siste?

Én kommentar

Jannicke Tobiassen

19.02.2014 kl.16:24

Herlig :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits