Død snø 2

Heihei :)
Vi dro visst på kino i går kveld, ganske spontant. Syntes at siden jeg endelig har en frihelg så er det deilig å gjøre noe og ikke bare være hjemme.

Vi så død snø, men skulle egentlig se "12 years a slave". De hadde bare plasser bak hverandre og da bestemte vi oss for død snø, tiltross for at 1ern var kjempedårlig.

Jeg ble faktisk ganske overrasket over filmen. Den var morsom og MYE bedre enn den første. Anbefaler faktisk å se den :)

Sitter nå med pcn på fanget og OL på tv. Vi er ikke super engasjerte men kan være litt spennende likevel. Jeg har hatt en kjempefin helg med favoritt personen min. Jeg elsker deg, Christoffer <3

Håper dere alle får en fin slutt på helgen, og en fin start på en ny uke i morgen

Har du sett "Død snø"?

3 kommentarer

- Line Eide

16.02.2014 kl.15:46

Har ikke sett den, men såg ikke så gøyal ut på traileren følte jeg. Men hvis du anbefaler den, kanskje jeg burde sett den da :)

Cathrine Flåtten

16.02.2014 kl.17:45

Line Eide: haha jeg vet, følte akkurat det samme. men den var virkelig morsom :D selvom den er veldig urealistisk og overdrevet, så var den bra og ikke bortkastet penger fra min side :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits