På flyttefot

Hei og riktig god lørdag :) 

Sitter nå i sofaen med min Christoffer og spiller sims/blogger. Vi holder på å flytte så er veldig deilig å drive med noe tidsfordriv, som blogging og the Sims 3. Leiligheten er snart pakket ned i alle mulige esker og vesker, og ting begynner å falle på plass. Vi skal bo hos mamman min til vi får spart oss opp til en egenkapital så vi kan flytte til en ny og bedre leilighet, samt for meg å spare til bil. Ganske heldige som har sånne foreldre som passer på og vil at vi skal ha det bra. Alltid en trygghet i ryggen! 

Til middag idag har vi spist en hamburger og resten av kvelden skal vi bare slappe av med tv titting og diverse pc kos. Ellers har jeg trent litt bein idag og på torsdag fikk jeg endelig protein- og creatine pulveret jeg har bestilt fra proteinfabrikken. Nå skal vi snart begynne på muskelbyggingen!! Så her sitter vi og koser oss, i en rimelig tømt leilighet.

Hva bruker du lørdagen på? Ha en fin helg :-)

2 kommentarer

Silje Amundsen

15.02.2014 kl.19:28

Høres ut som en smart plan :) Så moro dåkker trener sammen, blir kult å se resultater. :D God du har fått litt skikk på Chris ;):P Du e det beste som har hendt han :) og du e heldig også da ;) Blir pusen med på flyttelasset? Ho e litt redd hund, men det går sæ nok til :D klem

Cathrine Flåtten

15.02.2014 kl.23:15

yes :D. så snill du er :)koselig å høre! dessverre er pappa allergisk men kenneth skal ha henne hos seg i perioden.. ellers måtte vi gitt henne bort, noe vi virkelig ikke vil:) klem

Silje Amundsen

16.02.2014 kl.06:08

Ok, Skjønner. Vel si i fra om ho må bytte hjem, da vil æ gjerne prøve å få ho til Finland. :) Kos dåkker masse videre kjærlighetspar nr 1 ♥ ;) :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits