Innkjøp- hårprodukter, carlingssalg

Hei dere og god morgen. 

I går var jeg og min kjære i Oslo for å spise og shoppe litt. Fikk et gavekort av han på carlings som jeg brukte opp i går. Var også hos friøsren og klipte av myee, i tillegg til å kjøpe noen hårprodukter. Vi spiste på Big Horn steakhouse, og maten var fantastisk! 

Klærene fra Carlings: 


Shampo og hårkur fra Kèrastase, Design haircare frisørsalong. Fikk hjelp og klipp av en fantastisk flink ungjente som var veldig lett å stille spørsmål, og gjorde at jeg fikk mer forståelse over gode produkter for akkurat mitt hår. 

Shampo, for å gjenoppbygge håret og gi det proteiner -  Hårkuren, for fuktighet. Fikk med gratis aromaparfyme, eller hva man kaller det. Duft hvor man legger pinner ned i parfymen og snur de for å få god lukt i rommet. Veldig koselig :) 

Har du erfaringer med Kèrastase? Vært på carlingssalget?

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits