Foredag i hele dag

Heisann hoppsann lesere! 

Har akkurat kommet hjem etter 4 foredrag på Mailand vgs og Nannestad vgs. Hadde  tre på mailand og ett på Nannestad. Er utrolig sliten i stemmen og ganske lei powerpointen vår nå. Det var de siste skolene vi skal ha foredrag på, og takk gud for det. 

Jeg og to til fra lærlingkullet mitt har blitt med på en rekrutteringspatrulje som heter "Bli helsefagarbeider!". Et prosjekt hvor vi prøver å rekruttere flere til å bli lærlinger, og siden vi er fra lørenskog - bli lærlinger i lørenskog. har vært utrolig morsomt, men nå er jeg glad det er over. Så heldige som vi er, fikk vi som takk for foredraget en rose av den siste læreren i klassen i avsluttet i. Dette motiverte meg veldig, og jeg følte vi hadde fått fram budskapet vårt godt.

Sitter å hører på musikk og venter på at Christoffer skal komme hjem. Får og besøk av en venninne en liten tur, før jeg og min kjære skal trene og spise middag. Blir deilig å bli ordentlig sliten idag :) Har forresten farget håret mitt igjen igår. Ble myre rødere denne gangen. Burde egentlig ventet til jeg hadde kommet meg til frisøren, men jeg hater ettervekst, så ga etter..


Hørt om "bli helsefagarbeider?" Finnes i maaange kommuner :)

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits