Fotballfrue drama

Som dere sikkert har fått med dere, så har Caroline Eriksen (fotballfrue) født en nydelig liten jente som nå er en uke gammel. Hun la ut et bilde på instagram som hun har fått kjempemye oppmerksomhet og hets for. 

Først og fremst vil jeg gratulere henne så utrolig mye med den vakra babyen og livet som mamma, og gi hun ros for kroppen sin . X antall bloggere og medier som vg har skrevet innlegg og artikler om dette bildet som Caroline har lagt ut. 

Det folk ikke skjønner er at hun har trent masse før graviditeten og under graviditeten som har gjort at hun idag ser bedre ut enn hun gjorde før hun ble gravid. Hun har hatt et kroppfiksert image, noe som kanskje ikke så rart når mannen hennes er en fotballspiller? 

På denne bloggen, aabelsuzanne.wordpress.com, kan du lese om en 30 år gammel kvinne som fødte for noen år siden eller noe, som mener Caroline får henne til føle seg feit. Er det ikke bare å trene og spise sunt, så slipper man å føle seg feit? 

Grunnen til at jeg støtter Caroline her, er at jeg selv har møtt kroppspresset og jeg bøyde meg for det. Fikk spiseforstyrrelser og sliter med kroppskomplekser enda den dag idag. Caroline er vel den ikke den eneste (kjente) personen i verden som ser bra ut etter en fødsel? Nå var ikke akkurat magen til Caroline så stor, men uansett, så er hun ikke alene om å trene og være opptatt av kroppen sin.

Folk må begynne å se seg selv i speilet, og endre seg selv før de begynner å klage på alle andre. En av de som har kommentert innlegget til Suzanne skriver blant annet dette: 

"Å legge ut bilde av kroppen din 4 dager etter at du har poppet ut en unge. Sier litt om egoet og oppmerksomhetstrangen til denne jenta. Greit at kroppen din ikke ser ut som den har huset et barn i 9 mnd. Men tror du representerer 0,00001 som har det slik. Vi andre har hengepupper,bleiræv, bustete hår, en tåre på kinnet og vi praktisk talt bor i joggebukser. Vi må tisse i dusjen for at ikke musa skal svi av. Og vi hadde fitteføner til å tørke oss med når man hadde dusjet. For det man før fødsel kalte tissen er et åpent sår. "  

VERDENSNYHET: Debatten om Fotballfrues Instagram-bilde går verden rundt.

Caroline er ikke ego eller oppmerksomhetssyk fordi hun er stolt over kroppen sin? Det er helt sykt hvordan verden har blitt og hvordan folk oppfører seg. Hun er sunn, hun trener hver dag, og har født en FRISK baby. Hun er kjent og et stort ikon for mange unge lesere, og så klart skal hun tenke på hva hun legger ut. Men jeg syns den dama har tæl og ser fantastik ut. Hadde det ikke bare vært drømmen og hatt hennes kropp etter en fødsel og graviditet? JO NETTOPP. Folk er bare sjalue 
og det sier mer om dems ego enn fotballfrue sitt. HALLO hun skal på et talkshow pga bildet og graviditeten. Er ikke det press nok for å holde seg i form?

La folk være stolt over den de er og det de har oppnådd. Tenk på deg selv og finn dine egne mål, og ting ved deg selv du kan være stolt over!  

Hva syns du om "fotballfrue" bildet? 

Én kommentar

16.12.2013 kl.15:17

studerer du? hva?

Cathrine Flåtten

16.12.2013 kl.23:51

Anonym: jeg er helsefagarbeider lærling :-) i lørenskog. Det er en 100% stilling :-)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits