I'm gonna live my life

HEI. Lenge siden sist kjære blogglesere. Hadde litt tid før jeg skal på kveldsvakt, så fikk faktisk lyst til å skrive ett lite blogginnlegg.

Siden sist har jeg endelig klart å få FØRERKORTET. Gud for en lettelse. Føler meg nå 100 kg lettere og det er endelig ute av verden. Dagens nye bekymring er, bil. Det er jo et must når man får lappen, men grunnet at det koster flesk og pannekaker, må jeg nesten spare opp litt penger først. Har brukt over 30 tusen på hele lappen, så hadde ikke mulighet til å spare tidligere. Heldigvis har jeg så snille venner og foreldre at jeg får lov til å låne bilen deres innimellom :-) Ellers så trener jeg fortsatt, bare ikke like intenst. Jobber fortiden på ahus avd nyremedisin. Veldig spennende og koselig, men snart er den lykken over. Sykehjem om to uker er neste destinasjon. Det kommer ikke til å bli like bra, fordi jeg er så lei av sykehjem. Men ikke lenge før jeg er ferdig som lærling heller.. Tiden flyyyyyr i fra meg. 

Christoffer og jeg bor fortsatt i samme gamle (dritt)leilighet og koser oss med det. Vi skal snart begynne med julegaver og ta julevasken, men det får vi ta en dag vi begge ikke jobber.. 

Blogger på denne bloggen, fordi dere ikke klarer å skjønne at denne ikke lenger er hovedbloggen min. Hvorfor jeg ikke har deaktivert den lurer jeg også på. MENMEN! 

Nå må jeg komme meg til toget og kveldsvakt før jeg skal hjem til mamman min, og bli der i natt. Håper dere alle får en fin torsdagkveld :) SMASK. 

Har du førerkortet? Hva gjør du idag?

 

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits