Outfit and today

Hei dere! Må først og fremst si at dere har blitt utrolig dårlige på å kommentere innleggene mine, noe som er utrolig kjedelig innimellom. Dere var jo så rutte på det før ! Skjerp deeere... 

Ihvertfall, idag skal jeg på kveldsskift på ekstrajobben min her i nittedal for å tjene litt ekstra cash. Jeg er lærlig i lørenskog kommune, men får jeg ikke lov til å jobbe helligdager. Får jo litt påskeferie, men ble spurt om jeg kunne jobbe for en kollega og når det er såååå godt betalt sier jeg virkelig ikke nei. Kommer til å bli utrolig rart å jobbe er igjen etter så mange måneder borte derfra.. Satser på det beste! Er veldig flink til å tilpasse meg steder så blir nok ikke et problem. 

Her kan dere se bilder av dagens sminke og outfit


Ett stykk trøtt hund idag. HAHAH stakkar!

Hva syns du om antrekket? Hva skal du idag? :) 

7 kommentarer

Madelen

29.03.2013 kl.13:35

kos deg på jobb og god påske :)

Marte

29.03.2013 kl.15:27

Hvorfor sminker du deg for å jobbe på gamlehjemmet?

Cathrine

29.03.2013 kl.17:16

Marte: er hjemmetjenesten, men jeg liker å føle meg bra selvom jeg jobber. Og jeg hadde god tid på dagen idag, så hvorfor ikke? Man skal se representabel ut på jobb uansett. :-)

Marte

29.03.2013 kl.22:01

Har lært at null sminke, smykker parfyme ikke er lov grunnet hygiene :)

Cathrine

29.03.2013 kl.22:16

Marte: det er nok ikke riktig. Er ikke pga hygiene. Parfyme skal ikke brukes fordi det finnes allergikere og mange som reagerer på sterk lukt. Sminke er mer at du skal se profesjonell ut, derfor skal man iike overdrive. og jeg tar meg ikke akkurat i trynet før eller etter et besøk hos en bruker.

Akkurat som at man ikke skal bruke vulgære klær fordi man skal se profesjonell ut og ikke få brukerne til å føle noe ovenfor deg , hvis du skjønner hva jeg mener. Som sagt skal se representabel ut.

Pia

01.04.2013 kl.12:46

Hva er det for noe tull at du som lærling ikke kan jobbe helligdager!? Hvem sier det? Mine venner og jeg er også lærlinger og vi alle måtte jobbe nå i påska.

Cathrine

02.04.2013 kl.07:49

Pia: det er sjefen for lærlinger og lørenskog kommune som har bestemt det. Sånn er det bare i den kommunen jeg jobber i dessverre. Urettferdig for noen, det er det nok. Men ikke noe jeg bestemmer!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits