Complete

YES! Idag fikk jeg endelig russekortene mine som jeg har ventet kjempelenge på. Fikk 1000 stk, som er standar når man bestiller en grunnpakke fra en russeside. Er for så vidt ganske fornøyd med hva som står på kortet mitt, men hadde jeg laget kortet nå hadde det nok stått noe annet på det.

Men, jeg tenkte meg nøye over hva som skulle stå der så jeg ikke skulle drite meg selv ut

Russebuksen min er og ferdig, og klar som jeg har skrevet tidligere. Charlotte var her for en liten stund siden da vi strøyk på merker. Ble bare mer og mer gira på russetiden av det! Gleder meg virkelig skikkelig mye. På russekortet på "tlfnr:" så skulle jeg endre det som sto pga jeg ble sammen med Christoffer - men dessverre ble ikke det mulig. Nå er i allefall alt klart, til og med jeg!Det med adressen symboliserer meg, mamma og pappa her hjemme. hihi, mamma lo da hun så det! 

Er du russ i 2013? Hva står det på ditt russekort?

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

19, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits