Friskemeldt

God morgen alle sammen. I dag er siste dagen av sykemeldingen min og i morgen er det jobb igjen etter 1 1/2 uke. Gruer meg litt siden jeg ikke har klart å høre vekkeklokka i det hele tatt i tiden mens jeg har vært syk. Men har døgnet i natt, og skal legge meg tidlig i dag sånn at jeg skal klare å stå opp halv 6.. Heldigvis blir det en lett uke å komme tilbake til da jeg bare skal jobbe mandag-onsdag pga helligdager. Som lærling har jeg nemlig ikke lov til å jobbe helligdager - om det er positivt eller negativt? vel.. det er begge deler. Deilig med fri, men kjipt å miste så mye penger.. 

Uansett, vet jeg er veeeeldig på overskudd når det gjelder spørsmålsrunden - men det er pga at jeg har liggi med bihulebetennelse og vært ganske så dårlig av både "sykdommen" og antibiotikaen jeg har fått. Jeg får alltid bivirkninger av sterke medisiner, så det er jo veldig fint..

Spørsmålsrunden kommer. Fint om dere har forståelse og skaffer dere litt tålmodighet :-) stay tuned på bloggen as always, kjære lesere! 

Ellers har mitt sykeopphold blitt brukt til å slappe av med kjæresten, være hos legen og hjemme hos mammanmin, og bare prøve å bli frisk. Har gjort veeeldig lite, men har vært deilig å bare slappe litt av også. Ha en fin dag videre, og så blogges vi senere! 

Har du gjort noe spesielt denne uken? 
 

3 kommentarer

Bra du er frisk igjen!
godt du er frisk igjen og god påske!

Kristina

25.03.2013 kl.09:37

Godt at du er frisk igjen :-) god påske

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits