Bihulebetennelse

Hei dere!  Har vært hos legen igjen idag fordi sykemeldingen min har gått ut og jeg er enda ikke frisk. Forrige gang var jeg hos min fremtidige lege fordi han jeg har nå skal dessverre gå av med pensjon.. Da fikk jeg ikke vite hva som feilte meg og jeg ble ikke undersøkt. Følte egentlig at hun ikke trodde på meg i det hele tatt..

Men idag var jeg heldig og fikk blitt med mamma til den legen vi har nå. Da trengte jeg bare svare på om jeg har tatt blodprøver tidligere, før han sa; "du har bihulebetennelse du kjære deg". Han undersøkte lungene og mandlene mine, og satt meg på antibiotika. Deilig å bli godt tatt vare på! kommer virkelig til å savne å ha han som lege..

Nå er jeg sykemeldt ut uken og håper virkelig jeg blir frisk.


Har du hatt bihulebetennelse før?

4 kommentarer

:)

19.03.2013 kl.03:05

Var da fælt så lang tid det skulle ta for en spm-runde da..over 1 uke forsinka,ikke bra!

Kristine

03.06.2013 kl.18:25

det er ikke antibiotika, på den måten jeg tror du tenker det er......

De pillene fungerer også mot klamydia :P

Cathrine Flåtten

08.06.2013 kl.15:43

Kristine: ja det vet vel du alt om. Om det så er riktig, er det fortsatt en kur mot bakterier i luftveiene ;) antibiotika blir brukt mot klamydia og ja, poenget ditt er?

Kristine

09.06.2013 kl.17:24

du får penicillin mot bakterieinnfeksjon i luftveiene. en av de vanligste typene er weifapenin. Det antibiotikumet du går på (doxyxyxlin) er spesifikt mot klamydia, ikke bakterieinnfeksjoner i luftveiene :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits