The tooth of wisdom

Grunnen til at jeg har vært syk de siste dagene er trolig pga visdomstanna mi som vokser. Har hørt og lest mye om at man en visdomstann kan slå deg helt ut og gjøre deg ganske dårlig. Så klart blir jeg mega paranoid og tror jeg må operere den bort eller at det er stor fare for at jeg får en cyste (godartet svulst). Det er faktisk noe man kan få av visdomstenner.. Væskebefylte blærer, hoven munn, feber, kvalme and so on

Jeg går på de sterkeste smertestillende i huset - pinex eller paralgin forte og 1 grams paracet for smertene og de hjelper IKKE noen ting på vondheten. I morgen er det mandag, som egentlig betyr at det er jobbdag. men jeg blir bare mer og mer usikker på om jeg kommer til å klare å jobbe med den formen jeg er i nå. 

Jeg blir kvalm av å spise og av å gjøre noe som helst form for fysisk arbeid. Det å sitte rett opp og ned er slitsomt og jeg er trøtt hele tiden. Vil bare sove og bli liggende, men det er dessverre ikke mulig. Jeg slapper av så klart, og bruker ikke mer energi enn jeg må - men når man er barnevakt kan man ikke akkurat bare bli liggende i senga og kommandere en 6. klassing rundt for at hun skal få noe å gjøre. 

Håper virkelig at jeg blir bedre de neste dagene og at jeg snart kan komme meg på både trening og jobb. Jeg hater å være hjemme og jeg hater å ikke kunne trene. 

Har du fått visdomstenner enda? Har du opplevd problemer med den/de?

6 kommentarer

Linn Therese Sødal

17.03.2013 kl.12:24

Har aldri opplevd det! Men utrolig bra skrevet av deeg!

Susanne

17.03.2013 kl.12:58

Jeg har visdomstann nummer fire på vei nå, og har ikke vært noe dårlig gjennom noen av tennene. Kun vondt i selve tanna og det rundt, når den kommer ut.

juliamyklebust

17.03.2013 kl.13:43

har aldri opplevd det!

Cathrine Flåtten

17.03.2013 kl.15:07

Susanne: Da er du heldig og det misunner jeg deg for.. ;/ Jeg har blitt kjempesyk, som jeg skrev i innlegget..

17.03.2013 kl.15:11

Hypokonder

Cathrine Flåtten

17.03.2013 kl.16:06

Anonym: haha er nok det ja :) men jeg lyver ikke på meg smerte, jeg er bare redd for hva det kan være - så derfor blir jeg faktisk hypokonder !

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits