Sykemeldt

Hei. Jeg har blitt syk igjen og måtte dermed sykemelde meg. Er bare sykemeldt ut uka, så håper jeg blir bedre i løpet av helgen. Er utrolig kjedelig og det er virkelig noe jeg hater. Får ikke trent, dratt ut eller vært noe særlig med venner. 

Vet ikke hva jeg "lider" av denne gangen fordi jeg har en teit lege som aldri forteller meg noe som helst, men er enten influensa eller en kraftig forkjølelse. Har og en dum visdomstann som gjør hele kjeven min hoven og vond + at jeg har strammet reguleringen. Sliter med å få i meg mat og har faktisk ikke spist noen ting i dag.. Vanligvis er jeg den første og siste i huset til å ta meg mat. 

Har hodepine, smerter i magen, feberfølelser og hoster veldig.. Får håpe jeg blir bedre etterhvert. Resten av uka skal jeg bare slappe av og gjøre alt for å bli frisk! Er du i form om dagen?

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits