Overnatting med verdens beste

Hey. Nå sitter jeg hjemme hos mamma for en gangskyld med bestevenninnen min Charlotte. Har laget middag, brownies, gått tur med hunden og tatt litt bilder. Har det alltid utrolig koselig med henne og det er veldig deilig å være hjemme igjen. 

Etter på skal jeg svare på spørsmålsrunden med Charlotte og den kommer ut da i løpet av uken. Har fri fra jobben fordi jeg jobbet i helgen, og dette er den eneste sjansen jeg har denne uken til å svare på den. Håper dere er tålmodige og kommer til å følge med på bloggen for videoen !

I dag er det PARADISE HOTEL igjen, og denne gangen med Paris Hilton og Triana. Gleder meg sykt! Syns ikke paradise er noe kult å se på, men det er så utrolig teit at det er en grei underholdning i hverdagen. 

Ha en fin kveld :-D 

Skal du se paradise idag? Hva har du brukt dagen til?

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits