Lang og slitsom uke

Hei dere! Denne uken så langt har vært uutholdelig. Utrolig lang og slitsom med minimalt med søvn hver natt. Er ikke noe flink til å legge meg tidlig lenger, noe som ødelegger meg på dagen.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med den verste hodepinen noensinne og er megasliten. Har jobbet og møtt en gammel god venninne idag hvor vi spistenpå egon i oslo. Det var så klart var koselig men merker at jeg ikke bare har brukt dagen til å slappe av.

Skal straks begynne å gjøre meg klar til å sove før en ny jobbdag i morgen før helg. Blir nok deilig med noen eksta timer søvn enn vanlig. Håper dere alle får en god natt søvn og har hatt en fin uke hittil. Sov godt lesere!

NB husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden (I INNLEGGET FOR SPØRSMÅLSRUNDEN). Avslutter den i morgen OG svarer i løpet av helgen. Har forresten bestilt ny time til restylane. Gleder meg noe helt sykt til neste uke :-D stay tuneeed !

Hvordan har din uke vært?

5 kommentarer

:)

03.03.2013 kl.20:36

SVAR PÅ SPØRSMÅL!!!!:)

Cathrine Flåtten

03.03.2013 kl.21:08

:): da blir det ikke på video hvis du skal ha svar nå ! så du vet det :)

Cathrine Flåtten

03.03.2013 kl.21:15

:): Greit jeg heller svarer neste uke? Så får dere video, eller hvis du hva svar før det :) ?

I

05.03.2013 kl.23:46

svar på video tidlig neste uke! :)

Cathrine Flåtten

06.03.2013 kl.22:47

I: okii :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits