Når pengene ikke strekker til

Penger har ingen stor verdi hos meg, men jeg merker det er veldig nødvending. Jeg har utrolig mye jeg skulle ha gjort, som jeg ikke får gjort grunnet dårlig økonomi. Jeg vil ha egen leilighet på mitt navn, dra på ferie i sommer med kjæresten, ta mer restylane, silikoner, nye klær, møbler, mac, flere tatoveringer, nytt objektiv til kameraet og ja.. listen er veldig lang. 

Men høyest av alt vil jeg ha førerkortet og bil NÅ. Jeg er i den situasjonen hvor jeg må betale hele førerkortet selv, og det er ikke veldig lett når man må ut med over 17 000 kr.  En lærlig som meg tjener rundt 12 000 i måneden, og det er ikke veldig mye med tanke på alt man trenger penger til når man bor for seg selv. Husleie, mat, penger hvis ting blir ødelagt, strøm, internett osv. 

Jeg blir deprimert av tanken. Deprimert av at jeg ikke kan leve som jeg selv vil og på mine egne primisser. Det er ikke lett å leve og jeg vet man må slite for å få det man vil ha. Det har jeg i hvertfall merket helt siden jeg begynte å jobbe 100% stilling. 

Hver dag på jobb sliter jeg meg ut. Jeg gir alt. og for hva? Gode tilbakemeldinger som egentlig ikke hjelper meg mye i fremtiden? Jeg elsker å jobbe, og jeg elsker å tjene penger, få skryt og ros. men det er utrolig slitsomt å jobbe rævva av seg og ikke merke det i form av penger. Hadde det vært verdt det og mulig, hadde jeg latt være å bli lærling og bare levd som ekstravakt. Fordi det tjente jeg trippel så mye på i løpet av 2 måneder som det jeg gjør som 100% ansatt som en lærling i løpet av 1 måned.

Men.. Jeg får bare holde ut, og ta ting ett steg om gangen. Jeg får det som regel alltid som jeg selv ønsker det. Noen ganger tar det bare litt lenger tid enn andre ganger.

picasion.com

Er penger noen ganger til hinder for deg, til å gjøre som du selv vil?
 
still spørsmål til spørsmålsrunden min - HER

9 kommentarer

Annika

17.02.2013 kl.22:44

fin tatovering!

Chris

20.02.2013 kl.08:15

Er det 12 tusen før eller etter skatt :/?

Cathrine Flåtten

20.02.2013 kl.17:49

Chris: det er veldig forskjellig egentlig. men er som regel før skatt. :) lønnen er ikke alltid den samme hver måned.

Chris

28.02.2013 kl.09:56

Shit, da skjønner jeg :/ det er jæævli kjipt å alltid føle at pengene blir brukt på alt annet enn det man vil . Skatten spiser jo også opp mye, alt for mye.

Utenom bil/lappen, leilighet og kjærestetur , hva ville du helst spart til ?

Cathrine Flåtten

28.02.2013 kl.20:13

Chris: tatoveringer, hair extentions, restylane, silikoner, møbler, MASSE nye klær og sko. heeh

Chris

01.03.2013 kl.00:27

Shit ass,rene ønskelista jo, hehe :) møbler av alle ting også oppi der, IKEA :p? verdens grusomste butikk for oss gutter .

silikonER ? :o

Cathrine Flåtten

02.03.2013 kl.18:19

Chris: ja silikon da... :)

Chris

02.03.2013 kl.18:58

Ja nei sorry var ikke ment som å disse deg, bare hørtes ut som om det var i flere steder enn bare i tatti :) men skjønner jo at det blir vanskelig å spare opp. Så mange meninger om akkurat restylan og silikon der ute blandt folk, mine er utelukkende positive :)

Cathrine Flåtten

03.03.2013 kl.21:08

Chris: hehe, det er bra ! :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits