weekend love

ENDELIG er det helg. Herlighet.. Har virkelig ventet veldig lenge på helg nå. Uken har vært så sinnsyk lang og jeg har vært drittlei av å stå opp tidlig for å være ærlig. Heldigvis har jeg en deilig jobb hvor tiden går relativt kjapt hele tiden. Takket være gode brukere og ansatte som er snille. 

Idag har jeg jobbet, trent med en kollega, stresset som bare det for å rekke bursdagsmiddagen til søsteren min og nå bare slapper jeg av. Merker jeg er utrolig trøtt men syns det er deilig å kunne sitte våken litt og tenke at jeg kan sove bort så og si hele dagen i morgen. 

I morgen er det ny bursdagfeiring, hvor jeg og kjæresten skal drikke hos søsteren min. Skulle egentlig bli med ut på byen, men siden de skal på et sted hvor det er 25 års grense blir det litt vanskelig å få blitt med. 

God helg og kos dere masse :)!

make gifs

Er du like glad i helgen som meg? Har du noen planer for weekenden du vil dele?

2 kommentarer

Nathalieolsenn

02.02.2013 kl.03:11

God helg :)

Karoline Thue

02.02.2013 kl.04:49

Hørtes slitsomt ut å jobbe så mye og lenge! Gruer meg litt til å bli lærling merker jeg,,

Sv: Ja, det er dritgøy! Tror nok selv de som ikke er så interessert i hår hadde elsket det:D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits