"Usynlig" regulering

Jadda.. Så var tiden kommet for at jeg tilslutt skulle få regulering jeg og. Har ventet sykt mange år, så det var virkelig på tide. Jeg har en del "problemer" med tennene mine - blant annet at jeg mangler en del tenner, fortsatt har melketenner, har en tatt som stikker litt ut og gnager på leppen osv.

Skulle egentlig få regulerer for maaange år siden, men pga at det er så dyrt så ville mamma vente til kjeven min utviklet seg enda mer og kanskje forbedret seg. 

Som dere sikkert skjønner så har den ikke forbedret seg.. Den har bare utviklet seg til det verre.. Så da ble det regulering. Jeg har fått den nye typen, som er mindre synlige klosser. Klossene er hvite og på litt avstand kan du ikke se at jeg har regulering i det hele tatt..  Kan egentlig ikke fatte at jeg blogger om det her. Finnes ikke noe som er flauere enn dette.....

For dere som lurer, så JA det er drit vondt. Noen av klossene har tagger på seg som gnager på kinnet og alle tennene kjennes løse. Kan ikke spise/tygge på noe som helst, så kostholdet går i mye drikke, supper, youghurt og annen myk/lett svelgelig mat. Idag ble det egg med tomatsuppe og makaroni - noe som faktisk gjorde at jeg klarte å endelig få i meg litt mat. Har og fått to nye tannbørster som skal gjøre det lettere å pusse tennene. 

Det som er så bra, er at jeg har fått en slags voks som skal legges på klossene for å forhindre gnaging. Den funker UTROLIG bra og gjør det virkelig mindre vondt. Så takk gud for denne kjære lille boksen med voks..

Er ikke sikker på hvor lenge jeg skal ha regulering, fordi jeg mest sannsynlig skal trekke noen tenner og sette inn implantat (au). Men skal tilbake til tannlegen om 6 uker så da får jeg kanskje litt mer informasjon. 

Idag har jeg jobbet og slappet av. Merker jeg er utrolig sliten og trøtt, så det blir tidlig kvelden for meg :) Håper dere alle har hatt en super uke og at dere ikke er like slitne som meg.. Kos dere videre! 


og ja... det er JÆVLIG kjipt å snuse når man har sånn dritt på tenna...

Har du regulering? Sett den nye typen klosser før?

12 kommentarer

har hatt! ^^ glad for av jeg er ferdig med det nå kjenner jeg!

Linn Therese Sødal

31.01.2013 kl.19:34

åh, skulle egentlig ha regulering for mangemange år siden, men vi har flytta så mye, og plutselig var tennene på riktig plass, så da slapp jeg :D men du var pen med regulering! Ikke mange som er der :-)

Annicka

31.01.2013 kl.20:47

Du kler regulering ganske godt, og fin blogg :)

01.02.2013 kl.00:19

FAIL

caroline bergseth

01.02.2013 kl.10:10

haha, jeg fikk også reggis på tirsdagen!! så du er ikke alene Cathrine :P

Karoline Thue

01.02.2013 kl.20:34

Jeg hadde hvit regulering i nesten 2 år på ungdomsskolen og hadde regulering igjen for andre gang ifjor i nesten 4 måneder om jeg husker riktig!

Er jævlig vondt, så vet hvordan du har det. Gikk over etter nesten en uke på meg :o

Sarah Jeanett

01.02.2013 kl.23:38

Know the feeling, haha :-)

Cathrine Flåtten

02.02.2013 kl.00:23

Sarah Jeanett: haha ikke sant :p

Cathrine Flåtten

02.02.2013 kl.00:24

caroline bergseth: haha det er godt å høreee. :D

Cathrine Flåtten

02.02.2013 kl.00:24

Anonym: fail at jeg vil ha et fint smil? jaha. kos deg videre i livet

Charlotte Sætre

03.02.2013 kl.18:16

Synes du kler det jeg!

Cathrine Flåtten

03.02.2013 kl.18:17

Charlotte Sætre: godjenta <3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits