YOLO

Hei kjære lesere. Da var en uke overstått og en ny står for tur. Denne uken har jeg egentlig ikke brukt til så veldig mye spennende, men har hatt langhelg og tatt igjen litt etterlengtet søvn, noe jeg virkelig trengte. Må stå opp halv 6 hver dag jeg har tidligvakt og er som oftes ikke hjemme før i 5 tiden. Det blir ekstremt lange dager, men jeg trives godt med veilederen min og jobben, så det holder motivasjonen oppe. 

Uken min har bestått av trening, drikking, sushi-date, sosialisering og kosing med kjæresten. Tok også tatovering, som dere kan se i det forrige innlegget, og litt på bilder under. På fredag skal jeg egentlig fylle på leppene mine igjen med restylane, men grunnet litt pengeproblemer får jeg dessverre ikke gjort det før neste lønning igjen. Meeen stay tuned for nye innlegg og tiden fremover.

Mange av dere klager på at jeg blogger for lite, sier hver gang at jeg skal skjerpe meg - men failer likevel. Har ikke kamereaet mitt her jeg er nå, og har og liten tid til bloggen. Men blogger alltid når jeg har tid :)

Håper dere alle har hatt en fin uke og helg, og at dere får en fin start på den nye uken. I morgen skal jeg på jobb, trene og slappe av.

Hva har du gjort denne uken? Har du noen spennende planer neste uke?

3 kommentarer

Suniva

20.01.2013 kl.16:19

Digger Bloggen din

ingeborg

20.01.2013 kl.16:20

Kjempe fin blogg:) besøke min?

Cathrine Flåtten

20.01.2013 kl.19:34

Suniva: koselig å høre :)) takk for det !

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits