Nytt år, nye forbedringer.

God ettermiddag folkens :-) Må si det er ufattelig deilig med helg. Selv om jeg bare jobbet onsdag-fredag denne uken så har den vært mektig mye lenger enn andre uker. I går var det siste dagen for meg som lærling på sykehjem, før hjemmetjenesten som vi begynner i på mandag. Det blir spennende! 

Vil virkelig ikke dra til ett nytt sted, men jeg kommer til å dra innom sykehjemmet jeg har vært utplassert på et par ganger for å sjekke at alle har det bra. Skal i praksis på sykehjemmet igjen etter et år, og da kan det være STORE forandringer der som jeg ikke kommer til å like. Derfor er det greit å holde seg oppdatert når man skal ta fagprøven der :-) 

Ellers har jeg enda ikke kommet frem til noen gode, nye nyttårsforsetter. Det er alltid samme gamle - tatoveringer, spare penger, få lappen, leilighet, flink på jobb, minus fravær, trene masse og bygge mer muskler. Er på god vei med treningen, men er flink til å være litt slapp inni mellom. 

GOD HELG !


Hva er dine nyttårsforsetter? Hva skal du i helgen?

3 kommentarer

jaaks

05.01.2013 kl.16:27

skal på familiebesøk :)

kos deg i helga!

sarai94

05.01.2013 kl.17:14

wow, for noen nydelige bilder av deg :D

har innenfor sparing og lesing jeg :D

xx Siri

aslaug

05.01.2013 kl.17:40

Så pen du er! :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits