Third session - ferdig resultat av tatto

God kveld (rettelse: natt) dere som har overlevd dommedagen ! Nå er snart julen her og jeg har heldigvis fri til torsdag. Ikke lang ferie, jeg vet, men sånn er det å leve i det såklate "voksenlivet". Tiden har gått så sykt fort at jeg ikke har rukket å kjøpe alle julegavene enda.. Har heller ikke penger etter som jeg brukte penger på tatto idag, prioriteringene mine as... 

Men som dere skjønte, så gjorde jeg ferdig half-sleeven min (som jeg liker å kalle den) idag. Dagens session kostet meg 4 000 kr, så tilsammen har jeg brukt rundt 11 000 kroner på tatoveringen min.

(STOR takk til Kai Ree på Timeless tattoo i Oslo, for en nydelig tatovering) 

Nå som jeg sitter her med en ferdig tatovering og tenker over alle pengene jeg har brukt, så vil jeg ikke si at 11 000 kroner på den er en veldig god tanke.. men jeg er sykt fornøyd og ELSKER den sykt mye. Det neste på tatoverings lista er skrift på kragebeinet, som skal være en del av armen - men den får jeg ikke tatt før på nyåret :-) 

Ellers idag har jeg vært å sett på Hobbiten med min gode venninne, Nadia, som jeg ikke har sett på mange måneder. Det var kjempekoselig til tross for at filmen var en smule skuffende. 

Likte du ferdig resultatet? Hva har du gjort idag?

2 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

22.12.2012 kl.02:12

Nydelig, vil si at en tatovering er verdt alle pengene!

mathilde

22.12.2012 kl.11:14

åååh, så fin! gler meg utruleg mykje til eg er gamal nok til å tattovere meg, hihi

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits