They see me rollin'

Hei hei! Nå snart skal jeg ha dobbel kjøretime for andre gang. Begynner å bli ganske flink bak rattet nå egentlig. Kjenner også at jeg blir mer og mer utålmodig på å få lappen. Det er så sykt dyrt at jeg blir fysisk kvalm når jeg tenker på hvor mye penger jeg må bruke.

Har hatt fri fra jobben idag, fordi jeg skal jobbe både lørdag og søndag. Det verste jeg vet er helgejobbing etter en lang uke. Blir så utrolig sliten av det. Men heldigvis trives jeg såpass mye på jobb at det er å overleve.

Ønsk meg lykketil på kjøringa da :D

Har du kjørt mye før? Hva skal du i helgen?

2 kommentarer

Therese

15.12.2012 kl.13:48

Å ta lappen er kjempedyrt, og prisene stiger jo bare for hvert år, helt sykt! Selv hadde jeg kjempemange kjøretimer fordi den ble litt oppdelt pga jobb o.l. Men etter mye om og men fikk jeg da lappen :) Det er så deilig å kunne ha frihet til å dra, uten å måtte ha med noen andre.

Btw, stilig tattovering :)

stinelida

16.12.2012 kl.10:27

Uff det der gruer jeg meg drit mye till.. Kommer til å dævve når jeg skal bruke såå mye penger:(

Masse lykke til<3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits