åja, bloggen ja...

Hei dere. Beklager så utrolig mye for at jeg blogger så utrolig rævva for tiden. Ser at jeg har faste lesere hver dag, noe jeg sykt takknemlig for! Det er veldig koselig :-) Jeg har ikke kameraledningen til speilrefleksen atm, men jeg skal virkelig skjerpe meg når det gjelder bloggingen. Har savnet det skikkelig, men har aldri hatt tid til det og er så vidt hjemme for tiden. 

I det siste har det ikke skjedd så mye som er verdt å fortelle dere, men jeg kan si at jeg har hatt det sykt bra i alle fall. Er ikke sykemeldt lenger og livet smiler bredt til meg! Julegavene er nesten i boks, treningen går som smurt, nyttårsaften er avtalt og ny tatoveringstime venter på meg neste uke. Da skal jeg fullføre armen, + tatovere noe mer som dere får se neste fredag :-) hihi. gleder meg! 

Håper alt er bra med mine kjære lesere, og takk igjen for at dere følger meg :-*

Hva gjør du for tiden? Noe du vil jeg skal blogge om?

Én kommentar

danian

13.12.2012 kl.00:29

dumt å ikke ha tid ja skjenner til den

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits