Sykemeldt

God kveld lesere. Nå sitter jeg hjemme hos mamma og pappa med flere i familien og venner. Pappan min er 52 år idag, så vi er her for å feire han litt :-) I det siste har jeg hatt utrolig smerter i ryggen, så nå har jeg endelig fått ut fingeren og sykemeldt meg. MEN ikke nok med ryggsmertene så har jeg og blitt utrolig forkjølet. 

Fikk resept av legen på muskelavslappende (voltaren), men de fungerer dessverre ikke. Så neste gang jeg skal til legen skal jeg forlenge sykemeldinga og prøve å få sterkere smertestillende. Er i skikkelig dårlig form nå så det er deilig å tenke at jeg kan bruke litt tid på å slappe av og bli frisk. Vil egentlig bare legge meg ned i en god seng og aldri reise meg igjen... Ikke matlyst og problemer med å puste. Livet er heeerlig!

Blir nok litt bedre blogging fremover siden jeg skal være hjemme en liten periode. Håper i hvertfall dere er i god form og har hatt en fin helg :-) 

Har du vært sykemeldt før? 

Én kommentar

linevero

01.12.2012 kl.21:19

Har nok ikke vært sykemeldt før, og glad er jeg for det ;o)

Du får ha god bedring og håper alt ordner seg!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits