Min favoritt parfyme

Hei dere! For noen uker siden så fikk jeg en pakke i posten hvor jeg vant den nye parfymen. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om parfymen, fordi den har virkelig blitt min nye favoritt. Den lukter fantastisk godt, og jeg opplever hele tiden å få komplimenter for at jeg lukter godt med den på kroppen. 

Parfymen skal tydeligvis gjenspeile Taylors personlighet. Anhengenes motiv er den mähariske stjernen, en due og et fuglebur- altså signatursymboler som gir assosiasjoner til hennes egne personlighet. Hun har en forkjærlighet for skjulte budskap, så derfor går anhengenes motiv igjen som pregende symboler på flakongens hette. Og alle som er fan av henne, vet sikkert at hennes lykketall er "13", så som en prikk over i'en er det et gyllent 13-tall på toppen av esken.


Flasken er kjempefin, så den kommer til å ta seg godt ut i parfymeflaske-samlingen min.

Jeg har også fått body lotionen til parfymen, som jeg bruker på armene og i ansiktet når jeg er på jobb, siden parfyme ikke er lov. Jeg som har en trang til å måtte lukte godt, har fått et perfekt forhold til den kremen. Den lukter som parfymen, bare mildere med og en snev lukt av fuktighetskrem. 

Til og med beboerne på sykehjemmet jeg jobber på, lukter på meg (hahah) og sier at jeg lukter utrolig godt nesten hver dag. DET er noe jeg setter utrolig pris på og sender store og varme tanker til blogg.no for at jeg ble utvalgt til å få prøve parfymen.


Har du prøvd Taylor Swift parfymen, Wonderstruck? Har du tenkt til å kjøpe den?

 

Én kommentar

Judit

11.10.2012 kl.23:17

Fin:)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits