Bodyart

Hey you ! Tok som sagt piercing idag med Tina, men det ble ikke som planlagt. Vi hadde begge bestilt time til tungepiercing men jeg hadde ikke plass på tunga til enda en piercing, så da tok jeg en annen en.

Var egentlig veldig klar over at jeg hadde liten plass siden jeg allerede har en tungepiercing og kort tunge, så fikk ingen stor nedtur. Det ble heller en i øret som heter "conch".

Den var ikke så vond å ta, men anbefales ikke akkurat som en første piercing. Hodet ble litt dratt med nåla da den var nesten gjennom huden så jeg fikk beskjed at jeg måtte samarbeide og presse hodet i motsatt retning for at kanylen skulle gå gjennom. ouuch.

Det føltes ut som at den allerede var igjennom men det kjente jeg raskt at den ikke var. Den er ganske så vond nå, men er suuuuper fornøyd :-D

Dette ble min sjette piercing, men den fjerde jeg har nå. Har tatt ut to stykker :-)

Hva syns du? Har du piercing?

Ingen kommentarer

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits