Ut av redet

God morgen lesere! Lenge siden sist nå. Jeg, som mange andre, gleder seg til den dagen man blir gammel nok til forlate det trygge hjemmet hvor mor og far er for å forsørge deg. Jeg, som sikkert mange andre, skal nå ut av huset.

I første omgang skal jeg bo noen uker hos min kjære Tina for å sjekke hvordan vi fungerer. Funker det bra skal jeg på ordentlig og virkelig flytte inn til henne.

Jeg har skikkelig feelingen på at dette kommer til å gå drit bra og at vi kommer til å ha det sykt gøy, ikke minst koselig.

Idag har vi bestilt time til piercing.Hvilken piercing jeg skal ta denne gangen kan dere se senere i kveld. Gleder meg!

Atm venter jeg på bussen for en ny dag på jobb. Ny uke, nye muligheter. Håper dere får en fin dag! :-)

Har du flyttet hjemmefra eller tenkt til å gjøre det snart?

3 kommentarer

Stine

08.10.2012 kl.06:52

Så spennende! Lykke til :) Håper du holder oss oppdatert underveis :)

lf

21.10.2012 kl.14:40

Flyttet hjemmenifra når jeg var 16, og angrer ikke! Selvsagt har d sine negative og positive sider, med mere ansvar, planleggning og ikke minst huaarbeid og matlagning o.O ...eller bare leve på nuddler og grandis :p Men så absolutt verdt d, lykke til! (:

Cathrine Flåtten

21.10.2012 kl.16:17

lf: 16 år var litt vel tidlig syns jeg.. men godt at du syns det gikk bra :-) jeg liker ansvaret g selvstendigheten veldig godt :-D hehe.. tusen takk :-D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits