Prioriteringer

I det siste har jeg merket jobben tar på. Det eneste jeg tenker på er jobb, søvn, helg og alkohol. Jeg har sjeldent tid til å slappe av i hverdagene fordi jobben er langt hjemmefra som gjør at jeg kommer hjem relativt sent hver dag..

Jeg er opptatt hele tiden. Er faktisk veldig sjeldent hjemme... Derfor har bloggen dessverre blitt veldig nedprioritert de siste ukene.

Skal prøve å skjerpe meg litt og snart skal jeg flytte.. Noe jeg håper kommer til å hjelpe med å gi meg bedre tid til å slappe av og roe meg ned.. Det trenger jeg.

Har blitt mye alkohol hveer helg og pengebruk itillegg så må begynne å skjerpe meg betraktelig..

Opplever du noen ganger at det ikke er nok timer i et døgn?

2 kommentarer

Ida

04.10.2012 kl.14:48

Jeg opplevde det veldig for ca et år siden hvor jeg jobbet stort sett hver eneste helg, og det ble derfor lite energi til å orke noe etter skolen - som da gjorde at jeg gjorde de tingene jeg måtte, utrolig sakte. Nå idag er det litt bedre! men...herregud, kunne sikkert hatt et par timer til. Hvor jobber du? :D

emil & oss <3

05.10.2012 kl.16:47

Skulle gjerne hatt noen døgn der en ikke trengte å sove!!

Men så ha du de dagene der en bare har lyst å sove i en uke i strekk:)

Så nei, du er absolutt ikke aleine om å ha for lite timer av og til! (Hjelper ikke så mye, men god helg hvertfall)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits