The first ever black eau de parfum

Jeg vant søren meg Lady Gaga parfymen fra bloggkampanjen. Ble så gira da jeg fikk hentemelding om en stor pakke på mobilen. Den kom i en stor stor eske, hvor parfymen lå nedi en bag. Utrolig unødvending mye embalasje, men det var ikke akkurat det jeg brydde meg så veldig mye om der og da. Det var kun 50 bloggere som fikk parfymen, av flere hundre, så dette er stas.

Parfymens utseende er utrolig kult og spennende. Og at det er den første sorte parfymen i verden gjør den enda mer spennende. Den kommer med et stlig lokk, "The Claw", som er en lekker og skremmende kapsel som pryder flakongen som en klo og juvel i gull. Den er i sykt perfekt kontrast til det mørke, spennende og mystiske innholde i parfymen "The fame": 

Parfymen er som sagt sort, men blir transparent ved første dash. Den lukter fantastisk godt og den falt til og med i smak hos mine foreldre, hvor pappa mente mamma burde kjøpe den. 

Parfymen er inspirert av Belladonna, en svært giftig men vakker blomst. I toppen finner vi tårer fra Belladonna, i hjertet frodig aprikos og honning, og en bunn av knust Orkidè og Pion. Den lukter ikke sterkt i det hele tatt, men varer heller ikke super lenge på huden (det eneste smålige negative).

Har du parfymen? Har du tenkt til å kjøpe den? 

Stikkord:

Én kommentar

Karoline Thue

01.10.2012 kl.23:21

Faen så heldig du er da.. vinner jo hver eneste kampanje du er med på du :P Skulle ønske jeg var så heldig å...

sv: Takk! :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits