Forebyggende

Hei dere. Jeg kjenner på kroppen at den ikke er helt i 100. Har vondt i hodet bak ørene, litt vondt for å svelge, hodepine, er slapp og vondt i kroppen. Har ikke så veldig matlyst heller. Idag har jeg fri fra jobb heldigvis, så da blir det bare å slappe av og prøve så godt jeg kan å forebygge å bli mer syk. Skal jo ut på byen i helgen, så kan ikke akkurat være syk da !!!!!

Selv om det høres teit ut, så skal jeg trene senere i dag. Har allerede jogget en tur med hunden min Storm, og senere skal jeg trene styrke og sykle. Nå skal jeg se på film, jobbe litt med "lekser" (skrive turnus og lese litt frivillig i bøkene våre, faktisk) og drikke kakao fra favoritt koppen


Hvordan er formen din idag? Hva har du brukt onsdagen til så langt?

6 kommentarer

Joakim

26.09.2012 kl.16:01

Wait, du snakker om å forebygge så du ikke blir mer syk i første avsnitt, så skriver du rett etterpå at du skal trene? Dette høres jo egentlig bare veldig "snakke i mot seg selv"- ut, spør du meg! Kan vel ikke annet enn å forvente å bli sykere da gitt! Trene er vel noe av det dummeste du kan gjøre om du begynner å bli syk!

Cathrine Flåtten

26.09.2012 kl.16:05

Joakim: Jeg vet det. Skrev jo at det sikkert hørtes sykt teit ut.. Men sånn går det når folk ikke tenker over hva de sier, og når jeg selv er så opptatt av å trene :-)

Joakim

26.09.2012 kl.16:51

Jeg skjønner! Får håpe du ikke blir sykere da! Hvor skal du ut på lørdag? Hvilket utested liksom?

Cathrine Flåtten

26.09.2012 kl.16:59

Joakim: Skal ut på fredag. Martins ! :)

26.09.2012 kl.23:59

var det ikke martins som var så rævva da?

Cathrine Flåtten

27.09.2012 kl.05:34

Anonym: joo as. men jeg orker ikke dra til oslo for å dra på byen. Er bedre enn ingenting :) og vennene mine vil dit, så da går det bra.

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits