Gaga's fame

Nå er blogg.no ute med enda en parfymekampanje for oss bloggere. Denne gangen står den første parfymen til Lady Gaga for tur. Den er verdens første sorte parfyme og den skal ha en frodig og fyldig duft.

Videoen for parfymen er egentlig ganske skummel, men og sær, spesiell og egen som Gaga selv. Hun er jo ute etter å skille seg mest mulig ut og er ikke redd for å være seg selv. Jeg ser skikkelig opp til den dama. Hun er helt rå! 

Jeg har utrolig lyst på den parfymen. Det ville virkelig vært utrolig kult å ha den første parfymen hennes, og den første parfymen i verden som er sort i samlingen minJeg er utrolig spent på hvordan den ser ut og lukter, så å få den i min hule hånd vill vært utrolig kult å dele videre med leserne mine og andre bloggere. Jeg elsker parfymer, og elsker å ha mange å velge i mellom da jeg liker å lukte godt. 

Det er 50 heldige bloggere som vil få denne godbiten i posten, så det er bare å skrive et innlegg, bruke koden som blir nevnt, fylle ut skjemaer og vente... Såå spennende !!! 

Har du meldt deg på? Syns du parfymen virker spennende?

Stikkord:

Én kommentar

Silje Jensen

22.09.2012 kl.20:27

<3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits