Sensation vel overstått

Hei kjære lesere. I går var jeg på sensation white med søsteren min Henriette og noen venner av henne. Det var syykt koselig og fett, og jeg kommer definitivt til å dra på det flere ganger! Kanskje jeg drar på Sensation i Amsterdam neste år? Hvem vet.

I hvertfall. Kvelden gikk veldig bra, til tross for noen små hendelser. Gjengen ble fort splittet og jeg brukte mye av tiden på å lete etter folk.Søsteren min ble sendt på legevakta fordi hun fikk det som er inne i glowsticksene i øya + plastikken som gjorde at hun ikke så noe som helst stakkars. Heldigvis gikk det bra. Hun er så og si bra idag. 

Jeg gikk også på glowstick smellen og fikk mye plastikk/glassfiber inn i fingrene.. Så jeg har vonde og hovne fingre idag ;/ Klærene mine er heller ikke så veldig fine som de var i går..... Håper virkelig de blir rene sånn at jeg slipper å kaste de. WALK OF SHAMEEEE.


fin

Var du på Sensation i går? Har du tenkt deg på arrangementet en gang?

5 kommentarer

RAGNA E-legg meg til som venn!

16.09.2012 kl.14:48

nope! har lyst å dra en gang:-)

Karoline Thue

16.09.2012 kl.15:36

Var der igår jeg å :) dritkult!

Karoline Thue

16.09.2012 kl.15:54

sv: Ja fyfaen... Skaaal være med neste år! :) haha nei, var nok ikke lett å få tak i noen av oss tenker jeg... x)

Lena Salvesen

16.09.2012 kl.16:35

hahahah så gøøy!

Anna :-)

16.09.2012 kl.17:14

så gøy :D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits