Lange lange dager

Heei ! Må si at livet som lærling både er superherlig og superslitsomt. Dagene er utrolig lange og jeg må opp tidlig om morgningen, som gjør at jeg blir veldig sliten i løpet av dagen. Heldigvis får jeg sitte på med pappa litt av veien, så jeg kan stå opp halv 6. Hadde ikke vært for han måtte jeg stått opp kvart på 5-5 HVER DAG. Jeg slutter tre på jobb, som gjør at jeg ikke er hjemme før i 5-6 tiden. 

Jeg rekker ikke akkurat å ha noe liv vedsiden av jobben... men heldigvis trives jeg og dagene går faktisk veldig fort innimellom også.  Så dere som tror at vi lærlinger har det "chill", vet virkelig ikke hvordan livet som lærling er. 

I tillegg til å jobbe har vi noen mandager i måneden skoledag, som innebærer å sitte på rompa og høre på den herlige rådgiveren vår (nei ikke sarkasme) i 7,5 time. Det er egentlig ganske koselig og deilig, men og slitsomt og kjedelig. Da møtes alle vi lærlingene som er det koselige. Alle jeg er lærling med er sykt hyggelige og jeg er glad jeg ble kjent med dem alle. 

Syns du hverdagene er lange og slitsomme? 

3 kommentarer

Siri og Fredrikke

12.09.2012 kl.17:54

Utrolig fint bilde, du er så nydelig! Misunner utseende ditt♥

Lena Salvesen

12.09.2012 kl.18:11

nydelig bilde! du er kjempe pen :)

cecilie ailin

13.09.2012 kl.22:08

Må jo i allefall være godt å se pengene rulle inn, i stedet for bare å sitte på skolebenken. Skjønner hvor hardt det er å stå opp, har samme rutinen selv og det tærer på!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

18, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits