Offisielt lærling

Hei dere :-) Fremover har jeg utrolig fulle dager og masse jeg må gjøre. Dagene går egentlig litt for fort og jeg får ikke gjort alt jeg gjerne skulle ha fått gjort. Men, sånn er det å ikke ha ferie lenger og så snart jeg kommer inn i rutinene igjen så vil det nok bli bedre, forhåpentligvis. 

Idag var det infodag nr 2 om lærlingtid og det var kjempekoselig. Vi fikk møte to tidligere kull av lærlinger, et kull som er ferdig utdannet (kull 3)og et som blir ferdig utdannet i år (kull 4). Vi er da kull 5, og vi er en gjeng på ti stykker. UTROLIG herlige mennesker alle sammen ! Kunne ikke vært mer fornøyd over valget mitt :) Har allerede fått god kontakt med mange av dem.

I morgen (onsdag) er det alle i kull 5 sin første dag som lærlinger ute i sykehjem. Jeg gleder meg så utroolige mye til å komme igang :-D

fått meg mitt eget skilt og greier.

Syns du det virker spennende å være lærling?

2 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

28.08.2012 kl.18:11

MAsse lykke tll framover:)

Ida

28.08.2012 kl.18:18

Så spennede!! :D lykke til!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits