Hårvideo - krøller med krøllstav

WoopWoop. Her har dere hårvideoen ! Tror dette er min første videoblogg som handler om hår.. haha. Håper dere liker den og syntes krøllene ble fine, jeg ble ganske fornøyd med begge deler - videoen og krøllene. 

Kommenter gjerne hva dere syntes etter dere har sett den ! 

ENJOY  

Noen tanker og meninger om videoen :) ?

10 kommentarer

Joakim

23.08.2012 kl.11:59

Fokusen på kameraet ditt er elendig, google it. Og du ser utrolig tåpelig ut når du sitter å poserer på forskjellige måter til "oss". Bilder er bedre for å vise resultat.. Jada, du gjør hva du vil og hva du syntes er best, i get that, kommer bare med kritikk som ville gjort det hele til en bedre opplevelse.

Cathrine Flåtten

23.08.2012 kl.12:25

Joakim: Den er bare elendig når jeg sitter langt unna kameraet. Man ser ganske godt at den er bra når jeg er nærme.. Jeg er ikke så teknisk av meg og så kjent når det gjelder filming på kameraet at jeg vet om det er å fikses.. men at det er dårlig fokus noen ganger vet jeg veldig godt og har skrevet det på bloggen tidligere.

Hvis du syntes det er tåplig "joakim" så må jeg nesten bare si at du må svelge smerten. jeg poserer ikke, jeg viser håret, og på en video syns jeg ikke bilder viser noe bedre resultat. Jeg har lagt til bilder utenom også.

Kan ikke skjønne at det at jeg viser håret på den måten jeg gjorde, kan gjøre opplevelsen av videoen så mye verre.. du henger deg virkelig opp i små urelevante ting

Cathrine Flåtten

23.08.2012 kl.12:25

Joakim: men ja, setter pris på at du kommer med kritikk :) skal vurdere det til en neste gang !

<3 $heler

23.08.2012 kl.14:07

kjempe fine bilder! :)

Navn

23.08.2012 kl.14:26

Bra video !

Jeg kan gi deg et tips; hold krøllstaven andre veien, sånn at du snurrer håret rundt krøllstangen nedover/riktig vei i forhold til håret. Da blir krøllene kjempe fine! :)

Cathrine Flåtten

23.08.2012 kl.14:36

Navn: Takk for tipset ! Jeg har lest og sett noe av det, men jeg klarer ikke gjøre det noe bra dessverre :P men øvelse gjør mester :)

Pia

24.08.2012 kl.10:16

Hei!

Har den samme krøllstaven, veldig bra!

Klarte ikke i starten å holde den andre vei, men hvis man har et annet grep går det. Og de krøllene man får da er også super fine.

Når jeg bruker staven pleier jeg noen ganger å ikke krølle alt, ved å begynne mens alt håret henger ned, så krøller jeg bare noen få deler av håret. Veldig pent og rolige krøller:)

Pleier så og si og alltid krølle med håret helt ned :D

Prøv det ;)

Cathrine Flåtten

24.08.2012 kl.10:19

Pia: Jaa, jeg må øve litt mer på det :-D har sett at krøllene blir fine ved å holde staven den andre veien.

Hørtes fint ut :) takk for tips !

Karianne

24.08.2012 kl.16:41

hvilken varme har du krøllstaven på og bruker du noen varmmiddler i håret?

Cathrine Flåtten

24.08.2012 kl.21:53

Karianne: Den er på 210 på videoen (på fullt) men pleier å ha den på sånn.. 180-190 noen ganger og nei... jeg skal kjøpe.. vet jeg burde bruke det, men har ikke fått gjort det enda :p hehe

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits