The beginning of something magical

Blogg.no har en ny kampanje, og så engasjert som blir så melder jeg meg alltid på. Denne gangen kan 50 bloggere være så heldige at de kan få den nye duften til Taylor Swift i sin hule hånd. Hvor herlig hadde ikke det vært? 

Flasken er jo ganske viktig i et parfyme kjøp, etter min mening, og det var den som fanget min oppmerksomhet. Den er utrolig fin, spennende og søt. Det hadde vært kjempe morsomt og motiverende å få duften i posten. 

Jeg syntes ikke at jeg akkurat fortjener den mer enn noen andre, men jeg ville blitt evig lykkelig om jeg hadde vært en av de 50 heldige bloggerne. Jeg elsker parfymer, har en trang til å måtte lukte godt (i følge tcmn lukter den veeeldig godt) og jeg syntes det er veldig motiverende å få ting i posten og anbefale produkter for medbloggere og leserene mine. 

Parfymen skal tydeligvis gjenspeile Taylors personlighet. Anhengenes motiv er den mähariske stjernen, en due og et fuglebur- altså signatursymboler som gir assosiasjoner til hennes egne personlighet. Hun har en forkjærlighet for skjulte budskap, så derfor går anhengenes motiv igjen som pregende symboler på flakongens hette. Og alle som er fan av henne, vet sikkert at hennes lykketall er "13", så som en prikk over i'en er det et gyllent 13-tall på toppen av esken.

Hvor sykt bra gjennomført er ikke denne parfymen? JEG VIL SÅ GJERNE HA DEN !!!!!!!!

Taylor Swift er og sykt nydelig !!! Bare se så vakker hun er i denne reklamevideoen for parfymen : 

Har du meldt deg på kampanjen? (KUN FOR BLOGGERE)

Stikkord:

Én kommentar

Astrid - Taylor Swift Norge

24.08.2012 kl.13:35

Den lukter kjempegodt! :-D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits