Vonde følelser må ut.

Klokken er halv 2 på natten, jeg skal opp om 5 timer for å dra på jobb. En jobb hvor mitt ansvar er å passe på at gamle, syke og pleietrengende mennesker får opplevd høyepunkter i hverdagen og omsorgen de trenger. En jobb hvor alt av privatliv skal være borte i det man trår med arbeidsskoene forbi de doble dørene inn til sykehjemmet. En jobb hvor det å være profesjonell har alt å si. 

Klokken er halv 2 på natten, jeg vil gråte ut vonde følelser og jeg klarer det ikke. Følelser som virkelig må ut. Følelser som skaper problemer hvis de ikke finner et annet sted å være. Et sted som en skulder, et stykke papir, dynen, puta, trillende nedover kinnet. 

Hvorfor må jeg aboslutt fortrenge alt? Det er det jeg gjør. Jeg fortrenger alle de jævla vonde følelsene, hendelsene, tankene og personene. Jeg fortrenger helt til det blir for mye. Jeg fortrenger helt til jeg ikke orker å fortrenge mer.. helt til det ikke er plass til mer. 

Hvorfor skal jeg alltid være den sterke? Hvorfor skal jeg alltid være så kald når det gjelder mine egne følelser? 

Vonde. følelser. må. ut. og jeg får de ikke ut. 

Jeg må kjenne på følelsene - grave langt inn i meg selv for å finne de. Jeg må være rolig, det må være mørkt og jeg må virkelig kjenne på de vonde følelsene. 

Klumpen i magen oppstår.  Klumpen i magen, at eg graver inn i meg selv og at jeg er rolig gjør at følelsene kommer ut, men de kommer ut i så små doser.. 

Hvorfor kommer ikke følelsene ut.. på en skulder, et stykke papir, dynen, puta eller trillende nedover kinnet på den måten jeg trenger at de skal komme ut?

Jævla vonde følelser, og jævla tårer som ikke hører.

Hvorfor skal det være så vanskelig?

6 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

18.08.2012 kl.02:07

Trist.. Utrolig at vi må ha slike vonde følelser..

Silje Jensen

18.08.2012 kl.10:04

Huff, slik er ikke greit :-(

Erik

19.08.2012 kl.09:34

Kjempetrist å høre Catta:((( kjempenydelige bilder! <3 du burde ikke ha det sånn:)

Cathrine Flåtten

19.08.2012 kl.11:25

Erik: tusen takk :) hehe, søt du er

20.08.2012 kl.04:10

Du fortrenger dem ikke, du lar andre karer skyve dem inn i deg :)

Cathrine Flåtten

20.08.2012 kl.10:47

Anonym: hmm, hva mener du ? :p

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits