NEW IN: neon pink corset

God kveld lesere! Var som sagt å shoppet litt idag, og her har dere resultatet. Var for meste på shopping for å kjøpe klær til sensation white, men og ting jeg trengte. Er ganske mye salg ute nå, så flaks at jeg ikke tok helt av og brukte alle pengene mine. Er flink til det !

Neon rosa korsett

Røde, korte støvler


Enkle hvite sko


og til slutt, en litt kort hvit og enkel bukse


Hva syns du om fangsten? Har du vært på shopping i det siste?

5 kommentarer

Sjokoladepus

09.08.2012 kl.21:24

Fint :)

09.08.2012 kl.22:21

hahahaha

09.08.2012 kl.22:24

Hvorfor har du skrevet new in: corset ...ser ut som du bare har kjøpt det. og hvorfor har du ikke tatt bilde av deg med alle klærne på.hvorfor akkurat corsettet?:p

Cathrine Flåtten

09.08.2012 kl.22:30

Anonym: Jeg gjør det samme med outfit innlegg. skriver noe av det som kan virke interessant å se på, forrige outfitinnlegget mitt var "OUTFIT: olavest", betyr ikke at jeg bare har på meg olavesten da..

Det er et triks for å vekke oppmerksomhet hos lesere og andre bloggere :) jeg tok ikke bilde med buksen fordi jeg ikke gadd, rett og slett. er det så hysterisk morsomt eller?

Testo-Tina

10.08.2012 kl.00:58

Ååååh, hvor kjöpte du stövlene?? Drit i dumme kommentarer, noen folk har det bare ikke så lett med seg selv og må plage andre pga det :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits