Bunny

Hei Hei :-) Idag jobbet jeg nok en gang, og kjenner det virkelig på kroppen at jeg har jobbet mye i det siste. Da jeg skulle gå hjem fra bussen klarte jeg ikke bevege beina oppover bakken og kjente at jeg bare ville legge meg ned. Heldigvis kjørte søsteren til en venninne forbi og spurte om jeg ville sitte på - kan tro jeg ble glad da ! Deilig å slippe å gå 3 kilomenter når man er sliten.

Da jeg kom hjem var det middag og en powernap med mamma og bikkja i en eller to timer.. DET trengte jeg! I morgen er det en vakt på jobben fra 07:00 - 13:00, så har jeg fri i to dager !!!!!! 

UANSETT, tilbake til overskriften. Halvsøsteren min Lotte er på ferie i Ibiza og trengte en til å passe kaninen i 2 uker. Jeg ble den heldige ! Hun heter Bella og er sååå selskapssjuk og nydelig.. Hadde kanin selv for mange år siden, jeg og søsteren min, men de måtte vi gi bort. Er hun ikke søt? Har du vært dyrepasser før? Har du kanin?

3 kommentarer

Marlene Ytterland

07.08.2012 kl.19:15

Næmmen! Noe så utrolig nusselig!

Marianne Haaland

07.08.2012 kl.22:11

Så utrolig søt! Har selv to løvehodekaniner :)

Line Veronica

08.08.2012 kl.02:10

Nusselig kanin.

Næi har ikke kanin, bare hund! :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits