Døgning og jobb

GOD morgen lesere. Atm er klokken 05:20 og jeg er megatrøtt. For at jeg skulle klare å komme meg på jobb så måtte jeg seriøst døgne. Hvor smart det var kommer jeg til å merke senere utover dagen, men akkurat nå virker det som at det kommer til å gå ganske greit. Må snu døgnet litt ordentlig tilbake, siden jeg skal jobbe en del fremover. 

Det er de samme jobbene som jeg alltid har hatt, på Døli og Skytta som er pleiesentre for eldre. Jeg trives veldig i jobbene mine, men det kommer til å bli tungt å komme tilbake til Døli, hvor jeg skal jobbe idag. Har ikke hatt vakter der på gud vet hvor lenge.. Jeg husker ikke en gang forrige gang jeg jobbet der.. Har falt helt ut av rutinene, men forhåpentligvis tar det ikke lang tid å komme inn i de igjen. 

Forresten så skal jeg sykle til jobben idag. Håper det kommer til å gå bra as, for det er ikke kult hvis jeg dør på veien til jobb fordi jeg ikke har sovet i natt, i tilegg til at jeg er sinnssykt forkjølet. 

Dere får ha en super onsdag!

Jobber du noe i sommer?
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden min >HEEEEEEERRRR<... Linken åpnes i et nytt vindu, for de som trenger å vite det !

4 kommentarer

tmb96

18.07.2012 kl.05:53

Huff stakkars deg! Jeg og døgner, og ikke smart. Men kan ikke sove hele dagen :D

Kos deg på jobb ;)

SaraAlexandra.com

18.07.2012 kl.09:45

Jobber hele åreeet:(

vår Blaalid

18.07.2012 kl.18:55

søta <3 skal jobbe i barnehage litt, på slutten av ferien :-)

Lea Emilie Bøe Kilpimaa

19.07.2012 kl.14:01

Jeg tror alltid at døgning lønner seg der og da, but it don't! :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits