SOMMERFERIE

HEI dere og god mandag :-) Idag fikk vi vite om vi kom opp til muntlig eksamen eller ikke - noe min klasse ikke gjorde. Det betyr at jeg nå har sommerferie og det eneste jeg trenger å være på skolen for er sommeravslutningen som skal være på onsdag kveld. Da har jeg offisielt 100% ferie. 

Syntes utrolig synd på jentene i barne- og ungdomsklassen som kom opp. Det var bare noen i en yrkeslinje klasse som ble trekt opp til eksamen, og det var dessverre de som var uheldige denne gangen. Ønsker dem alle lykke til i alle fall. Har troa på at de klarer seg bra <3 

Idag skal jeg bare slappe av og nyte dagen. Spise en god frokost/lunsj, trene og forberede litt til sommeravslutningen. Gled dere til å se antrekket mitt ! Kjolen og skoene er så sykt fine, vet jeg har nevnt det før men jeg gleder meg utrolig mye til å bruke det :-D


Når har du sommerferie? Hva er dine planer for dagen?

5 kommentarer

Emma

18.06.2012 kl.11:31

Har også sommerferie, må bare på avslutning på torsdag :-)

18.06.2012 kl.12:58

du fremstår som en hore på twitter ..når det gjelder om hvilke valg du tatt om gutter og at faren din hooker deg med andre ..wtf! Og den ene dagen driver du på med ekskollegaen til faren din og den andre dagen driver du med eksen din som har vært utro..hva tenker du med?

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.13:05

Anonym: hahahaha unnskyld meg. Men jeg har aldri drevet med kollegaen til pappa, men han prøvde å hooke oss :p og ja, jeg og eksen går mye frem og tilbake ! hvorfor gjør det meg til en hore?

18.06.2012 kl.17:14

Man tenker det med en gang man ser deg. du er på gutter hele tiden jo. lukk beina dine igjen for en stund og prøv og skaff deg noen jentevenner om du klare og beholde dem mer enn 2mnd.

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.19:55

Anonym: sorry as. Fått meg ny jobb som jeg trives godt med og tjener godt på :) feige anonyme drittunge.

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits