So much to do and so little time

Hei kjære trofaste lesere. Tok meg en dag fri fra skolen i går, siden jeg var så sliten. I går var og siste dagen for mopedopplæringen. Det gikk kjempebra og nå gjenstår bare teorien som jeg skal ta om noen uker. 

Idag hadde vi fri fra skolen, som betyr at jeg fått en ordentlig god og lang helg. Har kanskje fri på mandag og tirsdag også hvis jeg ikke kommer opp til muntlig eksamen. Skal på byfesten i lillestrøm senere i kveld og i morgen på Tusenfryd  - gleder meg sykt.. så lenge siden jeg har vært der :-D

Søndag blir det jobbing og trening, og slappe helt av. Hektisk helg!

Har du mye planer i helgen?

16 kommentarer

Ida Moldjord

15.06.2012 kl.17:42

du er såå peen <33

Hilde

15.06.2012 kl.17:50

Har ikke så mye planer for helgen! :)

bolla

17.06.2012 kl.00:46

damn it cathrine, ikke smink deg slik! Det ser virkelig ikke bra ut! for din egen del..

Cathrine Flåtten

17.06.2012 kl.00:51

bolla: haha ok? og hvordan er "ikke slik" ? :)

bolla

18.06.2012 kl.10:33

du bør ikke sminke deg med mørke farger heeeelt opp til øyenbrynet, kjør heller en litt dis lys farge som f.eks lys beige øverst opp mot øyenbrynet..:)

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.10:56

bolla: Det er faktisk en lys beige farge under øyebrynet og i øyekroken. Det bare syntes veldig dårlig på bildet .. ;)

18.06.2012 kl.18:13

Var det ikke du som hata ;) tegnet i følge twittern din? Også bruker du den selv når hatet ditt var sååååå sterkt

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.19:54

Anonym: jo :) men skrev og at den er bitchy og provoserende ment..

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.20:16

Anonym: snakk om å stalke meg a... creeper

Pia

18.06.2012 kl.23:32

Føler det blir feil og skrive ";)" tilbake til en som kom med en helt okei tilbakemelding og mening.

Bolla sa hva h*n følte, og den personen sa også hva den syns du kledde best, altså et lite tips.

Også slenger du tilbake og forsvarer deg selv med og si det syns dårlig på bildet osv, og slenge på et ";)" tegn på slutten...

Hvis du ikke tåler tips engang, hvorfor ha blogg?

Ikke vondt ment, men ser den at du har blitt snakket mye dritt til :/

Men ta i mot "kritikk" eller hva du vil kalle det engang i blant, så kanskje folk ikke gidder og kalle deg stygge ting:/ og du slipper å bli kalt det :)

Håper du koste deg den helgen hvertfall :))

.

18.06.2012 kl.23:45

Jeg har en veldig morsom idè til dere alle :) Hvorfor kan dere ikke bare sminke dere selv og holde kjeft om hvordan andre skal sminke seg ^^ Jenter as.. Rare skapninger

Cathrine Flåtten

18.06.2012 kl.23:46

Pia: Skjønner poenget ditt frøken,men det er ikke bare bare å ha blogg. Folk har mulighet til å gjemme seg bak det å være anonym og slenge de styggeste ord til deg.Man blir ganske lei og gretten av det.

Jeg tar i mot kritikk, men jeg må da få lov til å forsvare meg. Skal du seriøst GIDDE å henge deg opp i en smiley? latterlig hva dere lesere henger dere opp i altså.

Pia

19.06.2012 kl.00:04

Jeg har ikke hengt meg opp i noe jeg. Sa min mening? Er ikke det du vil?

Eller vil du bare ha kommentarer hvis det står "bra blogg"?

Ser du? Jeg har ikke vært noe i mot deg, og du begynner allerede å være oppsnasen og kaller meg frøken?:/

Skjønner at det er tungt og vanskelig med blogg jeg, men selvom noe få idioter som sitter bak pc skjermen og ikke har bedre å gjøre enn å kommentere dritt til deg, du har jo ikke gjort dem en dritt, jeg støtter deg her, så ikke si at jeg er latterlig eller at jeg henger meg opp i ting! Bra du fortsatt har blogg og kommer med gode innlegg ofte selvom dritten kommer, hvis du skjønner hva jeg mener!:)

Cathrine Flåtten

19.06.2012 kl.00:07

Pia: Du har en smule dobbelt moral, men okei :-) thanks

Anneline

24.06.2012 kl.14:18

kjære pia, cathrine tåler ikke noe som heter kritikk i det hele tatt! uansett om man ikke vil mene det på noe som helst måte. men cathrine selv får lov til å slenge kritikk så mye hu vil, ikke minst om folk på sin BLOGG. nei, hun er en jente som har blogg og forventer ikke dritt kommentarer. enig med pia, er latterlig at denne personen som er anonym må kommentere mye stygt og ofte, og ikke tør å innrømme selv hvem han/hun er å sånt er det bare å overse. men se på deg selv cathrine, hva var det pia skrev feil som du måtte forsvare deg med? hun skrev akkurat det ALLE andre mener, så hvis du ikke tar i mot kritikk og sier at det ikke er bare bare å ha blogg, vil jeg rådet deg til å slutte for drittkommentarene vil alltid være der.

Og en annen ting jeg vil nevne, til deg cathrine. en person hadde skrevet til deg at du er bitch og blabla, så skrev du at du bryr deg om mennesker, får bra karakterer på skolen og skal jobbe med mennesker, men du har ikke tenkt på at du kanskje MÅ oppføre deg når du er i et sånt yrke? profesjonelt? selv om du kan være verdens snilleste menneske på jobb, så kan du fortsatt være en stor drittkjærring utenfra når du ikke er på jobb. det er noe vi ALLE vet, bortsett fra deg cathrine.. er helt sykt at du ikke klarer å ta til deg ting as, du har en blogg, du må regne med slikt uten å sippe og lage et innlegg over det. men for all del, fortsett for min skyld! jeg syns det begynner å bli morsomt at du aldir lærer og likevel driter deg ut og blir sur for at folk prøver å gi deg kritikk på en positivt måte men alt som er i huet ditt er bare negativt.

24.06.2012 kl.15:16

Så vent litt, la meg oppsummere hva du nettopp sa, du mener alle mennesker HATER cathrine, og at alt henne gjør på bloggen er feil? Det er det du staterer, du har ingenting å backe opp fakta ditt med, har du? Nei. Så som jeg alltid sier, slutt å kast bort tiden din, du mener det er dårlig gjort av frøken anonym å kommentere dritt, men du gjør jo akkurat det samme? Du sier hun er en bitch og at ingen liker henne, inndirekte? Alt i hodet hennes er bare negativt, bra du aner hva du snakker om :D jævla tosk xD les bloggen før du kommenterer, hun har fler positive innlegg enn hun har negative.

Cathrine tåler ikke kritikk? Vell jeg vil vell tro at hun gjennomgår mer kritikk enn det du gjør, fordi du er en mainstream hore som kun sier ting alle vil høre :) ? Du kaster bort tiden din ved å kommentere drittkommentarer uten å ha noe rasjonell fakta bak det, du setter deg selv i ett dårlig lys og virker bare som en dum blond taper..

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits