"Vennligst ta selvmord, hore"

"Vennligst ta selvmord, hore. Ikke en gang familien din vil savne deg". Ord som får deg til å le med en gang du leser det. "Så utrolig umoden han er". Ordene får deg til å trekke på smilebåndet, riste på hodet og gir deg lysten til å slå deg selv i trynet fordi det er så utrolig latterlig. 

Dette er bare i begynnelsen. De neste dagene begynner du å tenker mer over det. Er han klar over hva ordene hans betyr, og hva konsekvensene kunne vært? Ordene får deg nå til å bite tennene sammen, trekke deg tilbake og tenke.. hardt og lenge. 

Du tenker at det er latterlig og sinnssykt sårende på en gang. Skal jeg gidde å bry meg? NEI. NEI og atter NEI. Jeg skal ikke være så svak. Jeg er bedre. Jeg har makt over egne tanker og følelser. Slutt med dette tullet!


Du begynner å tenke "Hva om jeg hadde oppfylt ønsket hans? Hadde han vært like tøff i ordbruken da?" Du begynner å tenke hvordan verden hadde vært uten deg,og om folk hadde angret. 

Du har tenkt tankene. Skal jeg? Skal jeg vise min sårbarhet til omverdenen og bare... bare gjøre det? Skal jeg gi slipp på alt? Nei. Du vil ikke være så feig. Du vil ikke gi slipp på alt det gode eller at ditt harde arbeid skal være forgjeves. 

Trenger jeg hjelp? Trenger jeg beskyttelse? Trenger noen å være bekymret? Du er redd for å dø, men tankene om et bedre sted oppsøker deg. og de blir... lenge. 

Du vil ikke vise at du er svak. Du vil vise at du takler hat. Du mester dette. Du mestrer alt. 

tror du......

14 kommentarer

Malene Aksland

06.06.2012 kl.00:18

omg, så slemme ord :( Vet hvordan det er, bli mobbet og fortsette og være sterk, le av det osv.. Men om kveldene når du ikke får sove.. kommer det tilbake

~

06.06.2012 kl.00:58

Ikke hør på sånne drittkommentarer. Det kommer bare tilbake å plager deg hvis du ikke har annet å gjøre. Distraher deg selv til du glemmer det helt, så forsvinner det oftest :3

Victoria Venbakken

06.06.2012 kl.02:52

huff, farlige tanker ... sterk tekst.

Det er fælt hvordan noen ikke klarer å holde tilbake slike ting.

stinikken

06.06.2012 kl.07:26

Ikke si at noen har sakt dette til deg? I så fall skulle fyren hatt bank! Mobbing og sårende ord og kommentarer er en maske for de som er svake, selv så vanskelig det er så må en prøve å heve seg over det!! Slet selv mye på ungdomsskolen, men heldigvis ble folk voksne...Ihvertfall noen av de, ser jo det nå at dette mennesket virkelig skulle hatt seg en omgang med sleiva! Han skulle fått så stokk bank at han ikke kunne stått på egne bein etterpå.

Jeg håper du har det bra og vist du får slike kommentarer så håper jeg at du ikke tar de til deg! Jeg syntes du virker som en kjempe søt og hyggelig jente :)

Og så må jeg bare få si LYKKE TIL PÅ EKSAMEN IDAG!! :D Vis dem hva du er god for nå :)

.

06.06.2012 kl.12:59

Jeg mener ikke at du burde ta selvmord, men du er fortsatt omsorgsløs, du eier ikke empati, du er nesten på nippet til å være ond :) Jeg og mange er enige med dette, ting du gjør mot andre, er faktisk helt utenkelig, men du forstår ikke mangfoldet av det du gjør :) .. Disse bloggerne som skriver possitive ting om deg, de kjenner deg ikke de vet ikke hvordan du er, de leser bare den falske bloggen din :) Og sånne oppmerksomhets innlegg som dette er faktisk bare patetisk ;)

Cathrine Flåtten

06.06.2012 kl.16:39

.: haha.. hvis jeg er så omsorgsløs og uempatisk, hvordan klarer jeg da å få nesten 6er i fire helsefag (kommunikasjon, yrkesutøvelse, helsefremmende og praktisk) og ha to jobber innenfor helsevesenet fordi jeg er så flink til å snakke med de eldre og vise omsorg OG itillegg til de to jobbene, naile TRE intervjuer til lærlingplass OG FÅ PLASS PÅ ALLE TRE!!

du kan si til du blir grønn i trynet at jeg ikke er omsorgsfull, for det er stikk motsatt av sannheten. Ja, jeg kan være ond og ha mine negative sider - det har alle. men jeg er ikke falsk og roper heller ikke etter oppmerksomhet, FEIGE ANONYME BITCH :-)))))

Cathrine Flåtten

06.06.2012 kl.16:40

~: hehe, hadde det bare vært så lett kjære leser :)

06.06.2012 kl.17:56

Så du mener du eier empati fordi du spiller på det når du er ute i jobb? Jeg dør av deg as. Så du tror virkelig ikke man kan late som man bryr seg? Det er akkurat det du gjør når du er med de "eldre", Du sårer folk og lever livet etterpå uten å bry deg en dritt etterpå, og du kan ikke komme her og si at den personen har gjort deg noe. Feig fordi jeg er anonym, det har ikke noe fordi jeg er redd for deg, hah! Det er fordi jeg ytrer mine meninger fordi jeg ikke vil at "den" personen skal vite hvem jeg er, for den personen ikke vil at noen skal blande seg :) Derfor gjør jeg det, for du må lære deg å innse hva faen du gjør. Du kaller meg bitch? Du vet ingenting om meg :)

Cathrine Flåtten

06.06.2012 kl.18:49

Anonym: tror du virkelig jeg hadde giddi å spilt empatisk i flere måneder/år og kaste bort utdannelse og tid `? spar meg..

Jeg vet nok om deg til å klassifisere deg under kategorien BITCH :-)

Cathrine Flåtten

06.06.2012 kl.18:57

Anonym: forresten " for du må lære deg å innse hva faen du gjør"? hahahaha, ja for det var du god på må jeg si.. klapp deg selv på skulderen for mislykka forsøk.

shhhhh.. Luremus!

06.06.2012 kl.19:27

Skjerp dere a! Dette er mellom cathrine og ja, så la dem ta seg av det, Cathrine angrer sikkert på det hun har gjort. Jeg tror alt skjer for en grunn, og sånn er den saken. Ferdig!

alex

07.06.2012 kl.02:17

cathrine haha bra du skriver om hva jeg sa:D og jeg står for hvert ord:)

R90

11.06.2012 kl.17:36

Tenk å være så barnslige, sitter å 'slenger' dritt i et kommentarfelt på en blogg. Hehe, er det mulig? Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å le. Håper ikke du tar det til deg hva han/hun sier Cathrine.

Cathrine Flåtten

11.06.2012 kl.19:36

R90: dessverre er det mange av de :p men er jo ikke alltid jeg tar det til meg, veldig sjeldent jeg gjør det. men enkelte ting gjør at man får litt vondt inni seg av :hehe.

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits