Redusert barbie

Dagen i går var fantastisk. Har savnet disse menneskene jeg var med. Feiret bursdagen til en venninne av meg, som blir 18 om to dager. Har kjent hun siden barneskolen, og har hatt et nært vennskap til henne helt fram til slutten av ungdomsskolen. 

Merker på kroppen idag at dagen i går var bra. Er sliten, redusert og har hodepine. MEN det var så verdt det <3 Tusen takk supre mennesker. 

Følte egentlig at jeg var skikkelig barbie i går. Brukte lang tid på å fikse meg, med rosa sløyfe i håret, falske vipper og hårspray og flette. Jeg må bare si at jeg elsker å pynte meg. Det er noe av det beste jeg vet om og det har jeg egentlig alltid likt. 

Hadde du en bra lørdag?

Én kommentar

stinikken

03.06.2012 kl.20:30

Så fint bilde av deg!! Likte øyenvippene :D

Hvem liker da ikke å pynte seg litt =P Vi jenter har lov å bruke lang tid på badet fordi vi fortjener det! Hehe.. Jeg hadde en ganske kjekk lørdag med lesing til eksamen og sofakos med god middag :D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits