Dårlig karma

For 1-2 måneder siden klarte jeg å tråkke over i gymmen, og ble satt på krykker med støttebandasje. Idag klarte jeg å tråkke over igjen, med samme foten. Det gjorde hinsides vondt og var verre enn forrige gang. Mamma kjørte meg til legevakten på A-hus, og jeg måtte ta røngten. 

Heldigvis var det ikke brudd, men har sannsynligvis røket en av senene inne i foten. Må gå på krykker i noen dager og skinne på foten i en måned ! Skikkelig typisk min lykke. Jeg skal jo på pitbull- konsert på fredag, og det kan hende at jeg ikke får dratt på den :-((((( fml.

Så fremover blir det dårlig med trening, festligheter og gåing på Cathrine Flåtten. Hater å ikke kunne trene! Jeg kan jo sykle da, men er liksom jogge jeg helst vil.. noe jeg ikke kan på en god stund. blæ


 
Ser ikke så godt hvor hovent og blått det er, men kan se det litt.

Pleier du å skade deg ofte? Har du hatt noe "dårlig karma" i det siste?

Én kommentar

Herzchen

03.06.2012 kl.14:23

Haha, ja.. dette skoleåret har vært helt sinnsikt når det kommer til skader; brudd i ribbebeinet, sying i kneet, splintret håndledd og skadet halebein xD og ingen av disse kom samtidig.

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits