Svar på frekke spørsmål

Hei ! 

Endelig er svare på spørsmålene deres her. Sorry for at det har tatt så lang tid, men har som sagt hatt tekniske problemer med kameraet og pc'n. Skolepcn min er helt tragisk noen ganger. Plutselig henger den seg opp, og da må jeg starte den på nytt. Det har skjedd mange ganger før jeg i det hele tatt har rukket å lagre videoen. DRITT!

Men nå er den her. Fikk for det meste drittkommentarer, ikke at det kom som noe sjokk. Enjoy. (Startbildet er helt jævlig forresten. haha så uheldig :/)

Fornøyd med svarene? Får du ofte frekke kommentarer på spørsmålsrundene dine? 

9 kommentarer

jennyanderseen

29.05.2012 kl.22:15

digger at du faktisk svarer de dritt kommentarene ordentlig, beviser vel bare at det meste er piss! :) hehe, stå på Cathrine, du er så pen! :D

Stinelida

29.05.2012 kl.22:46

U GO GIRL! loveyah.<3

Mads

29.05.2012 kl.23:04

Gotta love stygge haters uten peiling ^^ stygge nolifers. Hat på meg, plis! Men ikke kom med idiotisk fakta som at hun er stygg... Med mindre dere er lesbiske, så tror jeg virkelig ikke at hun bryr seg for fem flate øre..

Madelen - noe1.blogg.no

30.05.2012 kl.09:29

bra svar! :)

Deluna Lounge

30.05.2012 kl.13:00

Veldig bra video (: Selv er jeg for sjenert til å tørre å lage videoer selv på bloggen pga hater min egen stemme! Enig med deg i det med treningen, gir så bra selvtillit og du får ut agresjonen! (:

motefix2

30.05.2012 kl.17:25

Bra besvart!<3 kommentere tilbake?

fooxsi

30.05.2012 kl.18:05

bra svart<3 uff, for noen dritt kommentarer :/ du er kjempe pen Cathrine. <3

Camilla W.Olsen

31.05.2012 kl.09:13

This made my day.

Vet forresten du blir irritert hver gang jeg kommenterer, selv om kommentaren ikke er frekk, men det får du bare bli! Likte dette, Cathrine. Har fått mange mail og stygge kommentarer på bloggen selv, det er litt morsomt at folk gidder å ta seg tid til slikt, også si så sykt random ting. "Hvordan føles det å ikke ha rumpe?".. "Eh, vel, gjør litt vondt når jeg sitter....?" Haha, hva forventer de egentlig til svar?

Synes du skal fortsette å svare på de negative spørsmålene, med like idiotiske svar, så kan de forstå hvor idiotisk de fremstiller seg selv.

- Camilla

stinikken

31.05.2012 kl.11:02

Digger at du ikke lar folk tråkke på deg! Utrolig at noen i det hele tatt kan finne på å komme med så idiotiske spørsmål og kommentarer.

Det finnes alt for mange drittsekker der ute...UFF!!

Men det er sykt imponerende å se at du takler det på en så bra måte!

Jeg heier på deg :D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits