Langhelg

Jeg er så i helgmodus nå. Er sinnssykt klar for helgen og festligheter som måtte skje i helgen. Idag kommer venninnen min Renate til meg, og skal sove over til i morgen. Vi skal lage god middag og bare kose oss masse i solen og finne på noe sprell som vi alltid gjør. Før hun kommer skal jeg trene litt og rydde. Har så sommerfølelse at det nesten er litt skummelt. 

I morgen er jeg usikker på hva jeg skal enda, men mulig jeg tar en tur til oslo og koser meg der. Har takket nei til å jobbe i helgen, fordi jeg jobbet så mye forrige uke. Så jeg skal bare kose meg kjempemye! Har på meg shorts idag, for en gangs skyld, og antrekket får dere se senere i dag når jeg kommer hjem fra skolen. 

Holder forresten på å redigere spørsmålsrunden nå. Har hatt tekniske problemer med kameraet mitt, første gangen jeg brukte det til å filme og sleit litt med å skjønne hva jeg skulle gjøre.Men fikk det til :)

Har du noen planer i helgen?

4 kommentarer

SaraCrohnsAlexandra

25.05.2012 kl.10:42

Blir nok deilig å ha jobbfri i helgen :)) jeg skal slappe av bare og lage ferdig en gave :))

idadark

25.05.2012 kl.10:52

Jeg skal på fredikstad cup jeg :):)

Madelen - noe1.blogg.no

25.05.2012 kl.12:51

kos deg i helgen :)

skal jobbe i kveld, trene og sole meg i morgen og jobbe på søndag :)

Nadia, mamma'n til Liam

25.05.2012 kl.14:33

Sagt det før, og sier det igjen: Så fin du er! :-)

Ha en fin dag videre i solen!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits