Pakke i posten: Innholdet

Jeg har vunnet igjen ! Vant for andre gang i ESCADA bloggkampanjen, og denne gangen var det parfymen Sexy Graffiti som kom i posten. Den lukter så UTROLIG sommer og så UTROLIG godt. ESCADA har virkelig gode parfymer, og må si at jeg har fått noen nye parfymefavoritter. 

I pakken lå det ikke bare en parfyme, men også kjærligheter + love hearts ! koselig :-) Anbefaler dere virkelig å kjøpe en av de nye sommerduftene som ESCADA har nå. Hvertfall til dere som er avhengig av å lukte godt. Trist at flasken man vinner er så utrolig liten... er bare 30 ml i den. Jeg er utrolig glad for å ha vunnet da! Alltid like morsomt.

"Sexy Graffiti er fruktig og floral, med mye røde bær i toppnoten. Med ingredienser som markjordbær og bringebær blir den en sikker favoritt for mange!"


Har du noen ESCADA parfymer?

Stikkord:

3 kommentarer

Marlene Ytterland

07.05.2012 kl.15:27

Så heldig du er! :)

Kent Odin!

08.05.2012 kl.00:55

Juksepave!! <3

Cathrine Flåtten

08.05.2012 kl.06:45

Kent Odin!: hahaha, jeg juker jo ikke :O har bare flaks vennen :) <3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits