Konstante skuffelser

Har du noen gang opplevd at alle rundt deg, en etter en, har dolket deg i ryggen og skuffet deg? Har du noen gang opplevd å ikke klart å stole på noen, fordi du er livredd for å nok en gang bli endt opp som såret? Har du noen gang følt en frykt for å bli knyttet til mennesker og være rundt mennesker du bryr deg om?

Det har jeg. 


Jeg opplever hele tiden at folk misforstår meg og at folk rundt meg som jeg egentlig ikke kjenner, kommer med påstander om meg akkuart som at de skulle kjent meg bedre enn jeg gjør selv. Dette er en av grunnene til at jeg blogger. For å få en større forståelse fra mennesker rundt meg i hverdagen jeg omgås med, som jeg egentlig ikke kjenner. 

Det er vanskelig å tenke og bare vente på at alle skal skuffe deg. Å ha en konstant frykt for å knytte bånd med noen rundt deg. Det sliter på trivselen med meg selv, på skolen, hjemme, med venner og egentlig hele tiden. På skolen er det enkelte ganger hvor jeg heller vil sitte alene, og være for meg selv enn å dilte etter noen jeg er usikker på om liker meg eller ikke. Det er faktisk ikke mange dager siden noen kritiserte meg for å sitte alene, og dro påstander om at jeg er en venneløs bitch og at det ikke er så veldig rart at jeg sitter alene enkelte ganger. 


Jeg har mange venner, det er jeg klar over.. og det er ikke noe vits å si noe i mot en gang. Hadde jeg bare orket, så har jeg alltid noen å være med.

Jeg har alltid vært en person som har spurt mamma om jeg kan få leie en film, kjøpe godteri og brus, og få sitte alene på rommet å se på filmen. Hun spør alltid om hun kan se på film med meg, men av en eller annen grunn har jeg alltid valgt å si "Nei, jeg vil se den alene". Jeg syns det er utrolig koselig, og det har ikke noe med at jeg ikke har/hadde noen å se på film med - jeg stortrives i eget selskap. 

Nå er jo ting annerledes så klart. Jeg har nesten ikke tid lenger til å sette meg ned i sofaen og se en god film med godteri og familien eller venner. Jeg jobber rævva av meg hver helg, for å få penger til noe jeg ikke aner hva er. Med tre jobber vil noe av frykten av skuffelser bli borte, for da har jeg alltid noe å gjøre.. og jeg merker fort hvem det er som savner meg i helgene, og hvem som ikke gjør det, og hvem som prioriterer meg og hvem jeg priorierer.

Jeg har fått mange nye venner i det siste, og jeg føler samme frykten ovenfor de - men det har vært utrolig bra for meg å ha noen andre å omgås med. Det hjelper. 

Forstår du meg? Har du noen tanker du vil dele?
_________________________________________________________________________________________________________________

Still meg gjerne spørsmål til spørsmålsrunden. Legg in spørsmål HER

12 kommentarer

stinemariels

02.05.2012 kl.10:47

Det skal ikke alltid være så lett, å noen ganger blir man såret og skuffet av de man minst skulle ventet det fra. Men da er det viktig at du hever hodet, er deg selv å går videre. Å at du gir nye mennesker du møter en fear sjangse. De kan jo ikke noe for hva som er blitt gjort mot deg tidligere. Men viktigst av alt, vær deg selv uansett hva, ikke dilte eter andre som du skriver, det er viktig. Det ordner seg nåkk skal du se, du har jo hele livet forran deg. Husk, i dag er første dagen i resten av ditt liv, så gjør det beste utav den :)

pusenmalin

02.05.2012 kl.10:52

utrolig fin blogg!<3

hadde vært koslig med en kommentar tilbake! (:

Limik

02.05.2012 kl.12:00

flotte ord fra stinemariels og jeg må si meg helt enig. selv har jeg hatt store problemer med å stole på personer. Spesielt vondt var det når jeg ikke greide å stole på mine nærmeste engang, selv om jeg hadde all grunn til å gjør det, men tanken om at noen kan snu ryggen til synger alltid i hodet. Det som hjalp meg var somdu sier, å treffe nye mennesker. Jeg begynte på vgs og passet på å komme bort fra alle jeg kjente, hvor ingen hadde noen kjennskap til meg fra før og jeg kunne gi et nytt førsteinntrykk. Jeg tror nok det var vendepunktet mitt... det og at kjæresten min lærte meg å stole på andre. Det aller viktigste var at jeg kunne stole på ham, og etterhvert ble det bare bedre og bedre. Håper alt ordner seg for deg, sånn som det gjorde med meg, for jeg må si det at nå som jeg har fått en ny start, er alt mye bedre. Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag. Og alle de "gamle" vennene av de som ikke har vært så nære, har jeg kuttet helt ut, for de hører til fortiden. Så klart holder jeg meg til de som alltid har vært der og alt sånn, men jeg har lært at man kan ikke være igjen og passe på alle og enhver, man må faktisk tenke litt på seg selv også av og til. Synes det er utrolig tøft gjort av deg med tre jobber!

AnnetteElvira

02.05.2012 kl.21:24

Følt sånn noen ganger blandt venner og litt sånt. :/

Sv: Thanks! Blir nok en stund til vi gifter oss. Vi er jo litt unge for det noen få år fremover, og hvertfall om ett år. Så tar det når det kommer, men er nok ganske eldre enn nå. Haha! :) Vi er forlovet, og det er jo et løfte. Men det vil ikke si at det er etter et fast år. Takk søta!

hiiiihaaaaa

02.05.2012 kl.22:23

it takes time to grow old friends ;) keep'em!

Kent Odin!

03.05.2012 kl.01:00

Nå skal du høre her min vakre frue. Om en eller annen dum "bitch" har en sykt stor nytelse av å få deg til å føle deg dårlig, så har tydeligvis denne/de ett stort personlighetsproblem, og mest sannsynelig skyldes dårlig selvtillit og/eller gruppepress, du er en nydelig jente med mye å by på, ikke kast bort tiden din på å ta det dem sier til deg, dem blir sikkert slått hjemme uansett, du har en bra familie, og gode venner. Tenk heller på det!

Cathrine Flåtten

03.05.2012 kl.11:33

Kent Odin!: aw.. tusen takk <3

Cathrine Flåtten

03.05.2012 kl.11:35

hiiiihaaaaa: hadde det vært så lett å finne noen man vil og klarer å beholde lenge så..jeg har jo en venninne fra ungdomsskolen som jeg fortsatt er god venn med da.. men alle de andre er bare fæle mennesker

Anneline

04.05.2012 kl.00:36

ikke ta alle under en kam nå cathrine.. du kan ikke bare legge ut på bloggen din hva ANDRE sier og lignende.. helt i orden at det ikke er enkelt når mange har gått bak ryggen din på ekle måter og såret deg, men husk at du skriver og leserne ser bare det andre gjør og kanskje ikke deg selv.. du er grei jente, men du har en attitude som er grøsselig til tider, og du tar heller ikke til deg når vennene dine sier ifra til deg, takler du det feil med engang og begynner å beskytte deg. og såklart sier det seg selv at du beskytter deg siden du er vandt til folk som ikke er hyggelige, men du kan faktisk ikke sitte der og vente trøst og kjærlighet fra folk når du faktisk kun skriver på bloggen din om hva andre sier og gjør, og ikke hva som kommer ut av din egen kjeft :-) en venn av deg kan ikke komme å si unnskyld til deg heller, for du godtar det jo ikke, og godtar ikke venner hverandre? kommer an på hva såklart det gjelder, men du skyver folk bort fra deg med engang.. så neste gang du skal skrive innlegg om hvor dårlig folk er og fæle folk er, så skriv om kanskje hvordan du er og. du kan ikke sitte der og si "alle er fæle, blabla" mot deg, selv om du har opplevd dritt, for "alle" er ikke fæle mot deg uten en grunn, så kanskje du heller skal snu ting litt på deg selv og tenke "hvorfor?". du tåler ikke kritikk i det hele tatt, uten å måtte skrive et innlegg, tvitre, facebook it om hva som gikk utover DEG. det er ikke folk som er fæle, er du som ikke tåler kritikk. sier ikke at dette gjelder alt du har opplevd, men en del ting. fint du blogger om livet ditt, deler fine følelser, men du får ikke venner av å skrive drittinnlegg om dem, så da kan du peke på deg selv og stå for det, og forstå grunnen til hvorfor du er så mislikt som du skal ha det til.

marte

29.05.2012 kl.13:50

Hei cathrine.. nå skal jeg fortelle deg en ting. Jeg ser du gjentatte ganger skriver om meg, tvitrerr om at jeg er på rusbrusstadiet enda, hvem er på rusbrusstadiet som blogger dritt og tvitrer om den personen? Du burde slutte å henge deg opp i ting jeg og dine fiender gjør., fordi det gjør ikke deg bedre som en person.. når jeg tilfeldigvismøter på deg på gata kan du leke så tøff du vil og blikke meg til øya dine detter ut.. ærlig cathrine du har virkelig synket laaavt som orker å bruke tid eller ebergi på det. JEG LER! Fokuser heller på det positive i livet ditt og verdiene. Hvis det er en verdi og blikke og hate meg så burde virkelig oppsøke hjelp eller gjøre noe med saken, hvis du hater meg så mye som du sier burde du fuckings bli kvitt meg eller gjøre noe med saken. Hva med å komme til meg eller ringe meg og fortelle AKKURAT HVA DU VIL OPPNÅ? Seyaah

Cathrine Flåtten

29.05.2012 kl.14:01

marte: øhm ? tipper du er ellefsen? Hvordan skal jeg vite at du er på "rusbrusstatidet" når jeg ikke fester med deg, er venn med deg på face eller henger med folk som henger med deg? ;) Jeg har blitt ganske bra kvitt deg, hvis du tenker over det frøken :-)

Hadde jeg ville oppnådd noe med deg, hadde jeg vel tatt kontakt med deg ? Du blikker meg jo ikke noe mindre når du møter på meg du. Du stirrer jo som bare det. Lættis at du faktisk kommenterer det på BLOGGEN MIN istedet for å heller kontakte meg. Du er ikke så veldig mye bedre selv vet du :-)

Cathrine Flåtten

29.05.2012 kl.14:18

marte: altså, det er ikke min skyld at du føler deg truffet av tweetsene mine. Ikke min skyld om du er på det stadiet. det er din egen "feil" :-)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits